Hoe kun je er voor zorgen dat je batterijen langer meegaan?

Ik gebruik voor muziekmaken een iPad, een aantal instrumenten op batterijen en een hoop pedaaltjes. Daar zitten ook allemaal, soms oplaadbare batterijen in en die zijn heel vaak leeg als ik ze nodig h.....meer »»

Opnemen met hoge samplerate

Ik begrijp dat het beter is om geluid uit een synthesizer op 88.2 kHz of hoger op te nemen in plaats van 44.1 kHz. Maakt het dan nog uit of het 88.2 kHz of 96 kHz is? En hoe zit het met samples die j.....meer »»

Actieve monitors aansluiten op een hifi versterker

monitor controllers

Passieve luidsprekers zien we nooit meer besproken worden in Interface, maar wat ik wilde vragen is of het mogelijk is actieve luidsprekers aan te sluiten op een 'gewone' hifi versterker? Bijvoorbeel.....meer »»

Deukje in mijn woofer

Ik heb Behringer Truth monitors, waar ik al jaren mee werk en die prima functioneren. Laatst viel er echter iets tegen een van de speakers en nu zit er een deuk in het zwarte rondje midden in de woofe.....meer »»

Klinken buizen echt beter?

Een kennis van mij zweert bij buizen voorversterkers. Volgens hem klinken die veel beter dan transistors. Ik gebruik zelf de microfoon voorversterker in mijn M-Audio interface om mijn Rode microfoon o.....meer »»

Computer start niet op met externe drives

boot priority

Ik heb een computer setup met een Gigabyte UD3 Moederbord met Intel5960x processor.  Een M2 kaartje wordt gebruikt om Windows 8 te installeren, een 500GB SSD voor recording, en een 4TB Harddisk vo.....meer »»

Beter klinkende vocals en backingvocals

De laatste tijd neem ik veel zang op, vaak mijn eigen stem, soms die van anderen. Dat zijn zowel lead vocals als koortjes. Ik heb een goeie Rode condensator mic en een fatsoenlijke pre-amp in mijn gel.....meer »»

Mixer met ongeaarde voeding

Ik heb een tweedehands mixer gekocht die ongeaard is. Ik weet ongeveer wat aarde inhoud, maar wat voor gevolgen heeft het voor het apparaat en alles wat er op aangesloten is?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken