Losse fantoomvoeding?

Ik heb van iemand goedkoop een condensatormicrofoon kunnen overnemen, maar mijn geluidskaart, een E-mu 0202-usb heeft wel een microfooningang maar levert geen fantoomvoeding. Ik heb ook geen mengpanee.....meer »»

Vraag over radiocompressie

Ik heb een technische vraag: tracks van mijn band zijn inmiddels meerdere malen gedraaid door (lokale) radiostations. Als ik dan dingen terugluister, valt het me altijd op hoe de radiocompressor m'n t.....meer »»

Tweede audio interface op een pc

Op mijn Windows 7 pc werk ik met een Mackie 1640i mengpaneel, die dus ook automatisch mijn geluidskaart is. Toch vind ik de integratie met mijn hardware-effecten op de sendkanalen niet echt optimaal. .....meer »»

Vervelende brom in mijn studio

Ik heb net een heerlijk nieuw huis betrokken met een nieuwe studio in een kleine ruimte. Nu heb ik echter last van een hum-geluid. Ik heb meerdere sites bezocht en al wat dingen geprobeerd, maar ik ko.....meer »»

Gehoorproblemen

Ik ben dj en producer op hobbymatig vlak. Nu had ik al een tijdje last van mijn oren en met name dat ik in lawaaiige ruimten mensen slecht kon verstaan. Ook mijn mixen bevatten vrij veel hoog wat met .....meer »»

Sidechaincompressie of bussen?

Ik zoek een bepaald effect dat met dynamiek te maken heeft. Met compressie op percussie kan ik al goed overweg en sidechaincompressie op pads, bas et cetera door een (ghost) kick in de sidechain te st.....meer »»

Beste hoofdtelefoon om op te mixen.

In Interface 164 staat dat mixen op een hoofdtelefoon bedrieglijk kan werken. Nu ben ik al een tijd op zoek naar een uiterst betrouwbare hoofdtelefoon voor gebruik in de studio, en hoor heel wat uitee.....meer »»

Beste microfoon voor een radio-dj

Ik ben dj bij een klein lokaal radiostation en ik ben nog op zoek naar een microfoon met een lekker stevige klank. Tot dusverre heb ik verschillende vrij goedkope types gebruikt, maar het klinkt nog n.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken