Synthesizer; Battery low!

Kort geleden heb ik tweedehands een Yamaha AN1x synthesizer gekocht. Het ding klinkt erg goed en hij is ook helemaal in goede staat. Het enige probleem is dat elke keer als ik hem aanzet, de boodschap.....meer »»

Waarom gebruikt men nog analoge apparaten?

wat maakt analoog zo speciaal

Ik ben een relatieve newbie op het gebied van muziekproductie, maar leer ijverig, o.m. door jullie uitstekende blad. Een ding wat ik niet echt begrijp is waarom er nog steeds compressors, equalizers, .....meer »»

Apparaten doorverbinden via midi thru

Storingen bij doorlussen midi

Ik stuur met behulp van een Roland D50 en een MC50 sequencer een aantal synths, samplers en modules aan. Alles is doorverbonden via midi-thru, wat soms resulteert in storingen. Kan ik dit oplossen doo.....meer »»

Kan ik mijn daw verkopen?

tweedehands software

Is het mogelijk om een daw-softwarepakket te verkopen met registratienummer, welke is geregistreerd op de site van de maker van dit pakket? Met andere woorden is een dergelijk pakket door iemand ander.....meer »»

Electret mic en fantoomvoeding

Kan ik een electret mic aansluiten op een microfooningang met fantoomvoeding aan?
.....meer »»

Statief voor iPad

Ik wil graag mijn iPad gebruiken om een partituur op te lezen. Scheelt een hoop geprint, en veranderingen kun je snel uitvoeren. Ik zoek daarom een goed statief voor de iPad, zodat-ie net zo te gebrui.....meer »»

Mid/side microfoonopnames

Ik maak regelmatig stereo opnames van akoestische instrumenten met twee mics die ik dan of gekruist of met een kleine afstand tussen elkaar opstel, maar ik hoor wel eens dat je hele mooie opnames kunt.....meer »»

Wasbare muis en keyboard

Jullie vinden het misschien een vreemde vraag, maar bestaan er ook muizen en toetsenborden die je makkelijk kunt schoonmaken? Ik werk namelijk regelmatig in een kleine studio waar veel mensen achter d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken