Electret mic en fantoomvoeding

Kan ik een electret mic aansluiten op een microfooningang met fantoomvoeding aan?
.....meer »»

Statief voor iPad

Ik wil graag mijn iPad gebruiken om een partituur op te lezen. Scheelt een hoop geprint, en veranderingen kun je snel uitvoeren. Ik zoek daarom een goed statief voor de iPad, zodat-ie net zo te gebrui.....meer »»

Mid/side microfoonopnames

Ik maak regelmatig stereo opnames van akoestische instrumenten met twee mics die ik dan of gekruist of met een kleine afstand tussen elkaar opstel, maar ik hoor wel eens dat je hele mooie opnames kunt.....meer »»

Wasbare muis en keyboard

Jullie vinden het misschien een vreemde vraag, maar bestaan er ook muizen en toetsenborden die je makkelijk kunt schoonmaken? Ik werk namelijk regelmatig in een kleine studio waar veel mensen achter d.....meer »»

Drumopnames klinken slapjes

Ik maak sinds enige tijd liveopnames van een drumkit in Cubase. De opnameruimte klinkt redelijk en ik heb geen ultieme set drummics, maar best een bruikbare collectie. Eigenlijk ben ik best tevreden o.....meer »»

Hoe stereotracks te mixen naar mono

Al geruime tijd zit ik met het vervelende probleem: monocompatibiliteit van een stereo eindmix. In dance hoor je vaak brede synths zoals multisaws, en die klinken in mono goed. Bij mij niet. In Cubase.....meer »»

Infinite Reverb

Ik ben op zoek naar een plug-in die de Infinite Reverb kan maken zoals die voeger in de Lexicon hardwaregalmen zat. Op die manier kon je mooie ambientklanken maken die ik dan weer samplede en in mijn .....meer »»

Sounds triggeren on stage

Ik maak samen met een collega van me een voorstelling voor kinderen waarmee we het land door willen trekken. Op zich is het een hele simpele voorstelling zonder al te veel props, waarbij ik het geluid.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken