Automatiseren van synthparameters in een daw

Ik lees in jullie blad regelmatig over het automatiseren van bepaalde functies van plug-ins en de daw zelf, maar ik heb eigenlijk geen idee hoe dat precies moet. Ik heb Cubase 4 en een Novation Remote.....meer »»

Wat is fantoomvoeding?

Ik kom in de tests in Interface vaak de term fantoomvoeding tegen, maar ik heb geen idee wat dat precies is. Kan iemand me dat uitleggen? .....meer »»

Lekkere stoel voor in mijn studio

Het is misschien een hele rare vraag, maar ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede stoel voor in mijn studio. Hebben jullie nog tips op dat gebied?.....meer »»

Bassdrum opnemen met een luidspreker

Ik maak regelmatig opnames van mijn eigen bandje, maar het lukt me maar niet om een lekkere bassdrumsound uit een drumstel te halen. Ik zou natuurlijk ook samples kunnen triggeren, maar dat wil onze d.....meer »»

Patchbay

Ik werk met een kleine analoge Soundcraft mixer en dat klinkt prima, maar ik heb wel te weinig inputs om al mijn apparatuur permanent aan te sluiten. Nu bedacht ik me dat je daarvoor een patchbay kunt.....meer »»

Heb je een vraag? vragen@interface.nl

Bart Groenlof weet raad!

In deze sectie van de Interface.nl website vind je een talloze antwoorden op vragen over recording, synths, geluidskaarten, etc. Heb je een vraag? Stel 'm gerust! .....meer »»

Wat is Mic Modding?

Iemand vertelde me laatst dat je de klank van goedkope Chinese condensatormicrofoons kunt verbeteren door sommige onderdelen te vervangen. Is dat echt waar en zo ja, hoe werkt dat dan?.....meer »»

Waarvoor dienen de filters op een equalizer?

Ik vraag me af waar de filters eigenlijk goed voor zijn die je op equalizers tegenkomt. Ze zijn veel eenvoudiger, en je kunt er dus veel minder mee dan met de ‘gewone’ knoppen op een equalizer. En waa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken