Impedantie van de ingangen op een geluidskaart

Ik heb een Tascam US-428 audio-interface. Daarop zitten twee jackingangen met twee standen: line/mic en guitar. Maar eerlijk gezegd hoor ik geen verschil... Hoe belangrijk is dat eigenlijk? En als ik .....meer »»

Volumeregelaar voor actieve monitors

Ik heb een set actieve monitors van KRK. Deze heb ik rechtstreeks aangesloten op mijn audio-interface (Echo Audiofire4). Aangezien de volumeknop van de monitors achterop de speakers zit, gebruik ik de.....meer »»

Het formaat van een Plug-in venster veranderen

Binnen Cubase Studio 4 werk ik onder Windows met vst’s waarvan bij sommige het scherm erg klein is uitgevallen. Is er een mogelijkheid om het formaat van het scherm groter te maken? Zo heb ik recent d.....meer »»

Heb je een vraag? vragen@interface.nl

Bart Groenlof weet raad!

In deze sectie van de Interface.nl website vind je een hele serie antwoorden op vragen op het gebied van recording, synths, geluidskaarten, etc. Heb je ook een vraag? Stel 'm gerust!
.....meer »»

Midi Draadloos

Wij werken als band al enige tijd met een laptop op het podium. Hierop is via een midi-usb-kabel een midi-controllerkeyboard aangesloten en dat werkt prima. Gezien de beperkte maximale lengte van de m.....meer »»

Midi gitaarpartijen

Ik wil aan mijn muziek graag akoestische gitaarpartijen toevoegen. Aangezien ik alleen met midi werk in Apple Logic, ben ik afhankelijk van midi en plug-ins. Met name ritmische (slag)partijen zijn nie.....meer »»

Nearfield monitors voor hiphop en RnB

Ik wil een nearfield monitors aanschaffen voor hiphop, r&b etcetera. Mij viel op dat veel mensen, in mijn genre, de monitors van KRK gebruikten. Ik had me dan ook voorgenomen om KRK VXT 6 monitors a.....meer »»

Kraftwerk synths

Ik heb onlangs de band Kraftwerk ‘ontdekt’, met name de fantastische track Autobahn, en vroeg me af welke synthesizers ze allemaal gebruikten. Waren dat modulaire synths of speciaal gemaakte apparatuu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken