Grote songbestanden uitwisselen

Ik werk samen met een vriend van me aan songs voor een gezamenlijk project. We gebruiken allebei Sonar, maar hij woont in de Verenigde Staten en het is wel een heel gedoe met het uitwisselen van songb.....meer »»

MO-drives voor Akai samplers

Ik werk al jaren naar volle tevredenheid met een paar Akai S5000 en S6000 samplers. Ze doen precies wat ik wil en door de jaren heen ben ik er heel handig mee geworden. Ik wil dus nog graag een tijd d.....meer »»

Geluidskaart start niet op

Ik heb een probleem met mijn Firewire geluidskaart op een Windows 7 pc. Bij het opstarten van de pc start de geluidskaart nooit mee op. Ik moet het ding een aantal malen aan- en uitzetten voordat hij .....meer »»

Sync of sync?

Onlangs ben ik verhuisd en heb ik mijn studio weer opgebouwd. Mijn computer is terug van weggeweest i.v.m. nieuwe processor. Wat betreft de computer heb ik een vraag:
alle apparatuur wordt qua tem.....meer »»

Muziek-apps voor Android?

Ik lees in elke aflevering van Interface likkebaardend over allerlei leuke muzieksoftware voor de Apple iPad/iPhone, maar hoe zit het eigenlijk met tablets en smartphones van andere merken die Android.....meer »»

Tweede set monitors

Ik werk op een pc met Sonar als daw en ik gebruik daarbij Behringer speakers als monitors. Die klinken heel mooi, maar als ik mijn mixen ergens anders beluister, vallen ze soms wat tegen. Ik wil mede .....meer »»

Gitaar in Cubase van stereo naar mono

Ik heb een configuratieprobleempje met Cubase 5. Ik neem mijn gitaar op met effecten uit Native Instruments Guitar Rig. Ik wil het gitaarsignaal mono opnemen en daar Guitar Rig als insert op zetten. H.....meer »»

Mijn computer maakt te veel lawaai

Ik werk nu een kleine twee jaar met mijn huidige computer, een HP desktop. In het begin was ie heel stil, maar de laatste tijd hoor ik steeds een irritante zoemtoon uit de kast komen. Hebben jullie en.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken