aanmelden
JBL 3 Series 305P MkII t.w.v. € 225,- (inclusief btw)
De JBL 3 Series volledig vernieuwd als MkII
In Interface 174, testen wij al het eerste model uit de JBL 3 Series. Nu heeft JBL de serie opgefrist met drie nieuwe monitors: 305P MkII, 306P MkII en 308P MkII.
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en stuur een email om kans te maken.
JA!

Uiterlijk lijkt er aanvankelijk weinig te zijn veranderd, maar de waveguide van de 1” neodymium tweeter is iets herzien voor nog meer details en precisie. De speakers bieden nu ook een bredere sweet spot. Ook de woofers zijn vernieuwd en leveren een betere lineariteit en een snellere transient response, in combinatie met de Slip Stream low-frequency port (oftewel de baspoort) achterop. De nieuwe Boundary EQ zorg voor een correctere weergave van het laag als de monitors dicht bij een muur of in een hoek staan. Alle modellen zijn actieve 2-weg types. Het verschil tussen de drie modellen zit ’m in het formaat van de woofer (5”, 6” en 8”), het vermogen van de class-D versterkers, en natuurlijk zijn de afmetingen verschillend.

Kijk voor meer informatie over de JBL 3 Series MkII en andere JBL-producten op de website van de distributeur Audio XL: www.audioxl.nl en van fabrikant JBL: www.jblpro.com

Meedoen?

Meedoen is heel simpel.

Stuur een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Giveaway JBL 3 Series 305P MkII’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Een kaartje mag natuurlijk ook. Stuur je briefkaart naar Interface, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam.

Giveaway JBL 3 Series 305P MkII  [Klik hier]

Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken. Meedoen kan tot donderdag 25 oktober 2018. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 224, de editie van december 2018, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com