aanmelden
Motu M4 t.w.v. € 259,- (inclusief btw)
Doe mee en win! Interface 235 januari-februari 2020
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en stuur een email om kans te maken.
JA!

De Motu M4 is een nieuwe compacte 4-in/4-uit usb-C-audio/midi-interface voorzien van ESS-Sabre32 converters die een resolutie van 192kHz en 24bit leveren. Op 96kHz met een buffer van 32 samples is de latency een ultralage 2,5ms. Er zijn twee xlr/jack-combi-inputs aan de voorkant voor microfoon, line en gitaar met fantoomvoeding, en gainknoppen. Verder een grote volumeknop, monitorcontrole, hoofdtelefoonuitgang met eigen volumeknop en helder gekleurde levelmeters. Aan de achterkant zien we naast midi-in/out en de usb-C-connector (ook voor de voeding), twee extra gebalanceerde jacklijningangen en in totaal vier outputs via rca-pluggen (tulp). Alle outputs zijn dc-coupled, dus ook bruikbaar voor cv-signalen om externe synths en modules aan te kunnen sturen vanuit je daw. De M4 werkt trouwens ook met iOS-apparaten.

Bij de interface krijg je software als Motu Performer Lite (inclusief meer dan 100 virtuele instrumenten), Ableton Live Lite en 6GB aan loops en samples.

.

Kijk voor meer informatie over de Motu M4 en andere Motu-producten op de website van de distributeur FACE-BE: www.face-be.eu en van fabrikant JBL: www.motu.com

.

.

Meedoen?

.

Meedoen is heel simpel.

Stuur een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Motu M4’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Een kaartje mag natuurlijk ook. Stuur je briefkaart naar Interface, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam.

Online aanmelden giveaway Motu M4  [Klik hier]

.

Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken. Meedoen kan tot donderdag 27 februari 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 237, de editie van april 2020, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com