foto's (3)

Win een Cranborne Camden EC1 t.w.v. € 695,-

Een van de meest transparant klinkende preamps op aarde

xtra 15-07-2021 16:07

Cranborne noemt z’n Camden EC1 een van de meest transparant klinkende preamps op aarde. Een gedurfde uitspraak en een claim waarmee het merk direct de concurrentie aangaat met merken die bekend staan om hun hoge precisie en transparante weergave. Pro Media Connect geeft deze preamp nu weg!

 

Uit door Cranborne gepubliceerde vergelijkende tests blijkt dat deze preamp een van de meest transparant klinkende preamps op aarde is wel degelijk terecht is. Hieruit blijkt namelijk dat deze Camden preamp op essentiële punten (vervorming, ruis, frequentierespons en faserepons) beter scoort dan de directe concurrentie.

Maar er is meer, want niet iedereen zoekt immers naar een transparant klinkende preamp. Veel mensen zijn juist geïnteresseerd in een vintage sound en daarvoor heeft de Camden de ingebouwde Mojo-functie. Door die Mojo-knop haal je in feite niet één maar een hele reeks preamps in huis.

Deze fantastische uit discrete componenten opgebouwde EC-1 preamp met 3-kanaals monitormixer en di-input (die we in Interface 245 hebben getest - bestel 'm nu nog via onze webshop https://muziekmagazines.nl/interface) kun je 'm nu – met dank aan importeur Pro Media Connect – winnen in onze giveaway!

Kijk voor meer informatie over de Camden EC1 en andere Cranborne Audio producten op de website van 
distributeur Pro Media Connect: www.promediaconnect.nl 
en van Cranborne www.cranborne-audio.com.

Wil jij deze Camden EC1 winnen?

Meedoen is simpel. Het enige dat je hoeft te doen is een mail te sturen naar giveaway@interface.nl en te vermelden:
‘Giveaway Cranborne Camden EC1’

Meedoen kan tot 16 september 2021. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 248, de editie van december-januari, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

 

 

Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef in je mail antwoord op de vraag.
JA!
zoeken
zoeken