Hoe zit 't met Access Virus synths?

Ik bedacht me laatst dat ik nooit meer een nieuwe Virus synth in Interface tegenkom. Doen ze nog iets, bestaan ze niet meer of slaan jullie hun apparaten over?.....meer »»

19 inch of 500 rack?

Ik overweeg een hardware eq en misschien ook een compressor aan te schaffen voor mijn homestudio waar ik steeds vaker stemmen opneem met een Rode mic. Nu zie ik dat er apparaten zijn voor een groot ra.....meer »»

Meer dynamiek met expander?

Ik heb een aantal samples die enorm sterk gecompressed zijn en erg plat en hijgend klinken. Ik las ergens dat je met een expander meer dynamiek kunt krijgen in je audio. Klopt dat en hoe werkt dat dan.....meer »»

Lange kabels en geluidskwaliteit

Ik las laatst ergens dat lange kabels een slechtere geluidskwaliteit opleveren. Is dat ook zo bij synthesizers?.....meer »»

Harde knal bij uitzetten apparatuur

Ik gebruik een mix van plug-ins in mijn sequencer en hardware met een analoog mixertje in mijn studio. Als ik apparaten uitzet of aanzet in mijn studio hoor ik vaak een harde knal. Is dat normaal? Kan.....meer »»

Verschillende Control Voltage standaards

Ik heb een originele Korg MS20 – dus niet de re-issue- en zit er aan te denken om wat andere modulaire apparaten aan te schaffen, misschien Eurorack. Maar werkt dat allemaal gewoon met elkaar?.....meer »»

Audio interface zonder latency

k gebruik de CI2+ interface van steinberg met cubase artist. Deze geeft 6.1 ms latency bij 96 samples buffer. Bij gebruik met de IK Multimedia iRig Pads controller om beats in the tikken is het result.....meer »»

LUFS luidheidnorm en Cubase

Een tijd terug stond er een artikel in de interface over het nieuwe luid. Hierin stond dat de luidheid ongeveer -23 LUFS zou moeten zijn om het acceptabel te houden. Ditzelfde wordt overigens ook bewe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken