Patchbay voor aansluiten apparatuur

Inmiddels heb ik een drietal effect processoren in mijn 19 inch kast hangen, die werkloos toekijken. Graag wil ik deze weer gebruiken met mijn interface zonder al te moeilijk gedoe met aansluiten e.d......meer »»

Wat is CV?

Ik zie in Interface heel vaak de term CV , maar ik begrijp niet goed wat dat precies is. Kunnen jullie me dat uitleggen?.....meer »»

Control Voltage CV via een audio interface

Ik zat me af te vragen of ik CV signalen door mijn audio interface kon sturen (vanuit de computer) maar dat bleek niet te kunnen want mijn interface heeft geen DC-coupling. Er zijn enkele audio interf.....meer »»

Hoofdtelefoon verandert van klank

Ik heb een MB-quart hoofdtelefoon die ik in de jaren negentig gekocht heb. Het was de beste hoofdtelefoon die ik tot dan toe gehad had. Jaren gebruikt, tot de kabel op een gegeven moment kapot ging. W.....meer »»

Synthesizers resetten

Ik heb voor een mooi prijsje een Roland JD-800 gekocht. Ik wist dat ie niet helemaal in orde was, maar dacht dat ik het wel zou kunnen oplossen. Helaas is dat lastiger dan ik dacht. Het display ziet e.....meer »»

Worstelen met eq

Ik blijf het moeilijk vinden om in een complete mix te weten wat ik precies met de eq moet doen. Ik solo bij het eq'en wel steeds de partijen waaraan ik werk, maar op een of andere manier blijkt het d.....meer »»

Gratis sounds voor Kontakt Player

In jullie rubriek Freeware staan vaak leuke Kontakt sounds, maar soms kan ik ze niet laden in Kontakt Player of ze laden wel maar dan staat er dat het om een demo gaat. Na een paar minuten hoor je dan.....meer »»

Overspraak bij drum opnames

Ik heb een vrij kleine opnameruimte, die niet heel mooi klinkt, maar ik wil daar toch graag drums opnemen. Als ik dat probeer heb ik last van een vrij harde kale klank en veel overspraak. Zijn er eenv.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken