Meer gratis sounds en plug-ins

Meer voer voor je sampleplayer

Muzieknieuws 15-04-2020 13:02

Het devies luidt nog steeds; zoveel mogelijk binnen blijven! Gelukkig zijn er weer diverse nieuwe gratis samples en plug-in instruments te downloaden om je creativiteit aan te wakkeren.

De meeste gratis samples zijn voor de volledige versie van N.I. Kontakt. Helaas wordt de gratis Kontakt Player minder vaak ondersteund. De reden daarvoor is dat de maker dan een licentievergoeding aan Native Instruments moet betalen. Je kunt ze wel laden in de Player, maar dan werken ze als demo. Sommige andere sampleplayers kunnen wel Kontakt NKI bestanden converteren en laden. Je kunt meestal ook de losse samples importeren.

We hebben ook twee paketten met losse wavebestanden en twee gratis instrument plug-ins toegevoegd die door iedereen te gebruiken zijn.

 

Caleidoscope Free van Kontakt Hub bevat 1,2GB keys, pads, multis en field recordings

 

 

Density Lite van Mammoth Audio bevat 85 cinematic one shots voor Kontakt

 

 

Calm van Rast Sounds voor Kontakt zit vol 'soothing' sounds, 220 samples, instruments en elements.

 

 

 

Past to Future Samples geeft Disco Drums weg, een mooie Kontakt disco drumkit

 

Van dj/producer Jon Sine komt Quarantine Kit met twee complete samplepacks uit zijn collectie. Meer dan 500 loops en samples van drums, gitaar en piano plus presets voor Serum.

 

 

Carlo Villallobos jr. Guitar Loops van Soundtrack loops bestaat uit 74 gitaar en instrumental loops. Het zijn 24 bit wavebestanden.

 

Assemblage 23 Waveformless Sample Collection, is een collectie van 1400 24 bit wavebestanden vanfield recordings, synths en drums,

 

 

Sample Science Resonance is een gratis piano plug-in, geinspireerd op de muziek van Nils Frahm. De klank kun je aanpassen met high- en lowpass filters, een loudness envelope, een lfo voor modulatie en een room reverb.

Windows/Mac, 32/64 bit vst, vst3 en au plug-in instrument (Niet bruikbaar met macOS Catalina!)

 

zoeken
zoeken