YouTube-kanalen voor de Interface-lezer - deel 2

Mix With The Masters

Muzieknieuws 22-03-2019 11:03

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag en vrijdag - gaan we verschillende YouTube-kanalen uitlichten.

door Willem Kniknie

In deze editie featuren we het Youtube-kanaal:
Mix With The Masters

Waarom zou je als muzikant je tijd verdoen op internet? 
YouTube biedt de muzikant een groot aanbod aan lessen, tips, entertainment en meer. Dit alles is gratis en het biedt de mogelijkheid tot een nieuwe manier van dingen leren en inspiratie opdoen.

We zullen de komende tijd tal van Youtube-kanalen featuren op onze site.

Specifiek
Na de algemene YouTube-reeks die we vorige week op de site hebben gezet leggen we de focus deze week op specifieke YouTube-kanalen voor fervente Interface-lezers. 

Mix With The Masters
Op dit kanaal vind je allerlei producties over hoe bepaalde zaken zijn gemixt in een studio. Nu gaat dit niet over kleine namen: Muse, Adele, James Blunt en nog veel meer grootheden worden behandeld op dit kanaal. Mix With The Masters is voor de echte studionerd een urenlange bron van vermaak. Check bijvoorbeeld deze video over het mixen van de gitaren van de band Muse. 

Meer kijken?
Een maand lang rollen wij op onze site, op woensdag en vrijdag, een YouTubemuzikanten reeks uit. Vorige berichten uit deze reeks vind je hieronder:

Middle 8, Vox Earworm en 12tone 

Holistic Songwriting, Polyphonic en Rick Beato

- Thomann's Synth Reactor 

zoeken
zoeken