XOR Electronics NerdSEQ Portable

XOR Electronics NerdSEQ Portable

Draagbare versie van Eurorack Tracker

Na de Eurorack NerdSEQ is er nu ook een draagbare versie van de hybrid tracker sequencer die NerdSEQ Portable heet.....meer »»

XOR Electronics NerdSEQ Portable

Draagbare versie van Eurorack Tracker

Na de Eurorack NerdSEQ is er nu ook een draagbare versie van de hybrid tracker sequencer die NerdSEQ Portable heet.....meer »»

Polyend Tracker

Standalone workstation met sampler en FM radio

Polyend Tracker is geinspireerd op de tracker software die op computers als de C64 en Amiga draaide. Het tracker-principe bleef populair en vormt de basis van dit desktop hardware apparaat.....meer »»

Cherry Audio Voltage Nucleus

Modulaire softsynth plug-in is nu helemaal gratis

Cherry Audio geeft in verband met de uitbraak van het COVID-19 virus - beter bekend als Corona – Hun Voltage Modular Nucleus gratis weg......meer »»

IK Multimedia SampleTank 4 CS

Gratis versie van IK's sampleplayer met 4Gb aan sounds

Geen school, thuis of niet werken, geen optredens en nauwelijks afleiding buitenshuis, hoe krijgen we nu onze tijd vol? Met muziekmaken natuurlijk! Daarbij kan deze gratis sampleplayer van IK Multimed.....meer »»

Corona en het drama voor de professionele muzikant

Acties van Popcoalitie en Kunstenbond

Het Coronavirus slaat toe en heeft grote gevolgen voor muzikanten die hun geld met live spelen verdienen. Concerten worden gecanceld, fees worden niet uitbetaald. Op social media zijn de meeste muzika.....meer »»

Superbooth20 afgelast

Ook geen alternatieve datum voor dit jaar

Musikmesse, ProLight+Sound en Ableton Loop waren al afgelast of uitgesteld en nu hebben ook de organisatoren van Superbooth besloten om deze beurs in 2020 niet door te laten gaan.....meer »»

Native Instruments trekt de stekker uit oudere software

Ze blijjven werken maar kunnen niet opnieuw geinstalleerd worden

Native Instruments kondigt aan dat ze de ondersteuning van oudere versies van software en het Service center voor activering gaan staken. Dat kan serieuze consequenties voor gebruikers van die product.....meer »»

Division Department 01/IV

4 kanaals analoge drumsynthesizer

De 01/IV levert 4 analoge drumsounds in een compacte module zonder sequencer maar wel met midi. Gelukkig zijn er heel wat instelbare sound parameters.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken