Roland TB-303 op Roland Cloud

Roland TB-303 op Roland Cloud

303 day bij Roland

Op 3 maart, 3-03 dus, lanceerde Roland de TB-303 Bass Line als nieuw onderdeel van het Roland Cloud software huursysteem......meer »»

Roland TB-303 op Roland Cloud

303 day bij Roland

Op 3 maart, 3-03 dus, lanceerde Roland de TB-303 Bass Line als nieuw onderdeel van het Roland Cloud software huursysteem......meer »»

Nieuwe Eurorack modules van Doepfer

polyfone modulaire synthese

Modulaire synthese is eigenlijk meestal monofoon, of was meestal monofoon want Doepfer introduceert nu een vijftal polyfone Eurorack modules......meer »»

Korg Volca Drum

Walktrhough video van Korg's drumsynth

Onlangs introduceerde Korg twee nieuwe Volca's waarvan de Volca Modular de meest aandacht opeiste. De Volca Drum is echter zeker niet minder interessant......meer »»

Het mysterie van de SP-2400

Komt er een opvolger van de E-Mu SP1200 hardware sampler?

Op internet doen foto's de rondte van iets dat lijkt op een hardware sampler, maar niemand weet wat het precies is en wie de maker is. Of is dit misschien puur fantasie?.....meer »»

Problemen met NI hardware en Windows 10

Laatste update problematisch voor NI hardware

De Windows 10 updates van 12 februari zorgen er voor dat drie usb apparaten van Native Instruments niet meer herkend worden.....meer »»

Download nieuwe freeware! FlowerChild Filter, Piano One, Sitala

Freeware bij Interface 226, maart 2019

Elke maand selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden.....meer »»

Interface Xtra 226, maart 2019

video, audio en weblinks bij de tests
  • 28-02-2019 07:02 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software.....meer »»

IK MUltimedia Memory-V

Gratis Multimoog library voor Syntronik en Sampletank

Audioplugin.deals maakt zijn naam waar met een gratis Memory-V samplelibrary voor IK's plug-ins. Deze aanbieding geldt tot 7 maart!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken