NAMM Beursnieuws Deel 14  PSI Audio A23-M

NAMM Beursnieuws Deel 14 PSI Audio A23-M

De Zwitserse monitorfabrikant PSI Audio presenteert op de Namm hun nieuwe A23-M studiomonitor. Net als de PSI A25M is het een driewegsysteem.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 14 PSI Audio A23-M

De Zwitserse monitorfabrikant PSI Audio presenteert op de Namm hun nieuwe A23-M studiomonitor. Net als de PSI A25M is het een driewegsysteem.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 14 Cranesong Interstellar

Stereo AD converter met usb interface en buizen emulatie

De nieuwste analog to digital converter van Cranesong heet Interstellar. Topkwaliteit audio met usb interface en buizen/tape emulatie.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 13 Icon Platform U22 VST

USB 3.0 192 KHz audio interface

Icon toont op de NAMM zijn nieuwste 2 in 2 uit audio interface met usb 3.0 aansluiting. Zoals gebruikelijk bij Icon voor een aantrekkelijke prijs......meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 12 Tascam Model 24

Nieuwe analoge mixer met 24 bit audio interface

Tascam presenteert op de NAMM zijn nieuwste mixer, de Model 24. Deze analoge mixer heeft 22 inputs, een ingebouwde SD-Card recorder en een multitrack usb audio interface.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 11 JBL Series 104

Nieuwe desktop monitors van JBL

Niet iedereen heeft ruimte in zijn studio voor groot formaat monitors of misschien zoek je iets wat makkelijk te vervoeren is. JBL heeft een oplossing met de nieuwe Series 104.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 10 Teenage Engineering Pocket Operator Modular

Betaalbare modulaire synths als bouwpakket

Teenage Engineering kennen we van de Pocket Operator synths en processors, maar nu introduceren ze een twee bouwpaketten van analoge modulaire synths voor betaalbare prijzen. Alles volgens de slogan; .....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 9 IK Multimedia Axe I/O

Audio interface speciaal voor gitaar met amp modeling

Axe I/O van IK Multimedia heeft heel wat te bieden voor (bas)gitaristen; 24 bit audio interface, amp en fx modeling software, ingebouwde re-amping en optimale interactie met je pick-ups.....meer »»

NAMM Beursnieuws Deel 8 Denon Prime 4

Het meest geavanceerde dj systeem ter wereld?

Er zijn al heel veel DJ controllers, klein, groot, met computer interface of standalone. Met hun Prime 4 gaat Denon DJ voor groot, uitgebreid en zelfstandig werkend......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken