Superbooth 2021

Superbooth 2021

Het programma is officieel

Jazeker, het gaat door! Van 15 tot 18 september is het tijd voor Superbooth 2021. Het complete programma vind je hieronder......meer »»

Superbooth 2021

Het programma is officieel

Jazeker, het gaat door! Van 15 tot 18 september is het tijd voor Superbooth 2021. Het complete programma vind je hieronder......meer »»

Hannah Trigwell interviewt muziekindustrie-kenners in Backstage Pass podcast

Meer dan 50 podcast interviews met producers, labelmanagers, boekingsagenten, festivalorganisatoren en meer

Hannah Trigwell is een Engelse singer-songwriter die voor Thomann Music een erg interessante podcastserie maakt waarin de huidige muziekscene, de strijd van muzikanten en de kneepjes van het vak worde.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

KVR Developer Challenge 2021

37 gratis plug-ins!

Elk jaar organiseert KVR een grote 'freewarecompetitie' waarbij iedereen een nieuwe plug-in kan insturen. Wij, de gebruikers bepalen welke plug-in het beste is. Het is zo'n beetje de Oscars van de fre.....meer »»

Fuse Audio labs VREV-666

Freeware verengalm

Als het om galm gaat zijn er meerdere opties. Je kiest voor de hyper-realistische convolutieklank van bestaande ruimtes, de creatieve vrijheid van een algoritmische galm met talloze parameters of de l.....meer »»

Colin Benders' nieuwe modular

Monster synth met 243 modules

Toen we Colin Benders in interviewden had ie al een stevige modulaire setup, maar sinds kort is zijn nieuwe systeem operationeel en dat systeem is veeeeeeel groter!.....meer »»

Leer muziektheorie met Sonid

Gratis app van Nederlandse bodem

De Nederlandse gitaardocent Martijn Ensing heeft naast muziek nog een andere passie: programmeren. Hij combineerde die twee aspecten met de muziektheorie-app Sonid......meer »»

Apple Music zonder datacompressie

betere geluidskwaliteit en Dolby Atmos

Af en toe laait de discusie op over de compressiecodecs die gebruikt worden voor datareductie bij (streaming) muziekdiensten. Apple Music gaat binnenkort alle muziek 'lossless' streamen en belooft ook.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken