Nieuw! Aquarium Sessions op onze redactie

In de kleinste venue van Amsterdam

Events 14-03-2019 21:56

Met onze redactie houden we kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. We hebben daar een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we vanaf nu regelmatig de Aquarium Sessions: akoestische sessies van interessante muzikanten die we streamen op Facebook en delen op YouTube. Ethan Johns en Eagle-Eye Cherry zijn al bevestigd!

Q-Factory in Amsterdam heeft een Grote Zaal en een Kleine Zaal waarin topbands uit binnen- en buitenland spelen. In samenwerking met Q-Factory kunnen we vanuit onze redactieburelen regelmatig artiesten die 's avonds hun volledige concert spelen 's middags voor een miniconcert uitnodigen op onze redactie voor de Aquarium Sessions. Die we dan weer op video zetten op ons Aquarium Sessions Youtube-kanaal, zodat ook jullie lezers er later van kunnen genieten. De eerste artiesten zijn bevestigd! 

Ethan Johns - vrijdag 22 maart 
De première is voor Ethan Johns: organische americana, soms Beatle-esque, met nummers die als één geheel in elkaar overlopen, meeslepende verhalen vertellend.

Musicmaker geeft 2x2 exclusieve kaarten weg voor deze Aquarium Sessions. Maximaal vier mensen kunnen dit mini-concert bijwonen.

Wil je erbij zijn? Stuur een mail aan musicmaker@k18.nl en maak kans op 2 tickets! Zet ‘Ethan Johns’ in het onderwerp van de mail en je maakt kans!
Uiterlijk zondag 17 maart inzenden, 18 maart krijg je bericht of je gewonnen hebt.

Concerttickets
Tickets voor het concert in de avond kan je via Q-Factory bestellen. 
Klik hier

Een interview met Ethan Johns lees je in Musicmaker 464, april 2019, en elders op Musicmaker.nl. Klik hier.  

Eagle-Eye Cherry - zondag 21 april - Eerste Paasdag 
Je kan Eagle-Eye Cherry kennen van zijn hit Save Tonight. Hij is de broer van Neneh Cherry en beiden zijn kinderen van jazz-trompettist Don Cherry. Maar Eagle-Eye Cherry heeft deze name dropping helemaal niet nodig. Hij is gestaag albums blijven uitbrengen en zijn eind vorig jaar verschenen Streets Of You is bijzonder sterk. Eagle-Eye Cherry is voor het eerst sinds
jaren weer op tour en voorafgaand aan zijn show in Q-Factory staat
hij bij ons in de Aquarium Sessions!

Concerttickets
Tickets voor het concert in de avond kan je via Q-Factory bestellen. 
Klik hier

Meer Aquarium Sessions op komst!
Volg onze site, social media en Youtube-kanaal! 

zoeken
zoeken