IK Multimedia AmpliTube X-Drive

freeware plugin van hardware distortionpedaal

freeware 06-02-2022 15:30

IK Multimedia verrast opnieuw met een gratis plugin. Dit keer is het de pluginversie van hun AmpliTube X-Drive hardware distortion

De IK X-Gear serie bestaat uit 3 hardware pedalen waaronder een distortion. Een pluginversie van dit distortionpedaal met 16 algoritmes is nu vanwege 20 jaar AmpliTube tot 25 februari gratis te downloaden.

De plugin is in feite identiek aan het (digitale) pedaal. De 16 algoritmes zijn; modern, metal, monarch, cat, orange, yellow, green, diode, blue, booster, h-boost, crush, octofuzz, purple, fuzzace, en big fuzz. Diverse parameters zijn instelbaar en je kunt je eigen presets opslaan.

Zoals gebruikelijk bij Ik vergt het wel een kleine administratieve actie om de plugin werkend te krijgen. X-Drive werkt als onderdeel van het gratis AmpliTube 5 CS (met 42 gratis pedals, amps, speakers, cabinets en mics!). Die heb je dus nodig net als een IK user account. Via een Product Manager kun je dan de plugin downloaden en activeren. Zoals eerder gemeldt loopt de actie tot 25 januari, zeker de moeite waard!

meer informatie

downloaden

 

zoeken
zoeken