ARTURIA FILTER MS-20

Gratis tot 2 januari

freeware 21-12-2022 09:41

Een leuk kerstgeschenk van Arturia, want ze geven gratis een pluginversie van het filter uit de analoge Korg MS20 monosynth weg, en die Filter MS-20 heeft veel te bieden.

De Korg MS20 hoeft nauwelijks introductie want deze analoge, semi-modulaire monosynth is sinds zijn introductie snel populair geworden en ook gebleven. Uiteraard is de MS20 dan ook door verschillende bedrijven in een plugin omgezet, waaronder natuurlijk Arturia met hun MS-20 V.

Ter gelegenheid van de feestdagen geeft Arturia nu een plugin van hetMS20- filter gratis weg en dat is meer dan een leuk gebaar want vanaf 2 januari kost deze plugin 99 euro.

Het filter zelf is ook rijk uitgerust. Het bestaat uit een low-pass en high-passfilter beide met peakknop en een gedeelde cut-off regelaar. Je kunt het filter moduleren met een envelope follower, een lfo of een stepsequencer. Maar je krijgt ook een distortion die je voor of achter het filter kunt zetten. Erg flexibel dus en met de onmiskenbaar pittige, soms agressieve, sound van de Korg MS20. Downloaden dus die Filter MS-20, maar wel voor 2 januari!

Meer informatie

 

zoeken
zoeken