Pulsar Smasher

Gratis 1176 compressor

freeware 21-03-2023 08:44

De Universal Audio 1176 is een van de beroemdst vintage compressor/limiters. Er zijn dan ook talloze pluginversies van en een daarvan is nu tijdelijk gratis bij PluginBoutique

De Smasher van Pulsar is een plugin gebaseerd op de originele ‘ blue stripe’  FET 1176 die nog wat agressiever klonk dan de zwarte uitvoering.

De plugin heeft geen ratio, attack of release regelaars maar zet alles op de ‘ all buttons in’ stand, een soort illegale hack waarbij alle ratio’s tegelijk actief zijn. Het resultaat was een genadeloze maar zeer nuttige compressie met aangename distortion. Erg mooi op bijvoorbeeld drum overheads. Gelukkig heeft Smasher wel een inputregelaar – alternatief voor een treshold regelaar - én een mixregelaar waarmee paralelle compressie eenvoudig te realiseren is. De Smasher is tijdelijk – tot wanneer valt niet te achterhalen – gratis bij Plugin Boutique. Zet ‘m in je winkelmandje en ga naar de check out. Je hebt voor de activering een Plugin Boutique account nodig en een iLok account, beide gratis.

Smasher werkt als vst, au en aax plugin.

Meer informatie

zoeken
zoeken