KVR Developer Challenge 2021

37 gratis plug-ins!

Muzieknieuws 07-07-2021 10:55

Elk jaar organiseert KVR een grote 'freewarecompetitie' waarbij iedereen een nieuwe plug-in kan insturen. Wij, de gebruikers bepalen welke plug-in het beste is. Het is zo'n beetje de Oscars van de freeware!

KVR is een website waar het laatste nieuws over plug-ins, instruments en samplecollections wordt bijgehouden. Al heel wat jaren organiseren ze de Developer Challenge. Allerlei makers sturen daarbij een brandnieuwe – gratis – plug-in of soundpack in en je kunt je stem uitbrengen op je favoriete plug-in. De winnende ontwikkelaars krijgen een geldbedrag en natuurlijk een fikse portie publiciteit.

Dit jaar zijn er 37 kandidaten die je allemaal gratis kunt downloaden. Uiteraard hoeft je ze niet het hele assortiment te downloaden (maar dat mag wel), kies aan de hand van de beschrijvingen en voor de plug-ins van je favoriete maker. Dit jaar zijn er nieuwe producten van o.m. Full Bucket Music, Dead Duck Software, FKFX, Eplex7, Fanam Team, Flanders Tech en andere namen die je vast kent van onze rubriek Interface Freeware.

Veel plezier en vergeet niet je stem uit te brengen!

Meer informatie

zoeken
zoeken