Dutch DJ's Magazine

het eerste custom DJ magazine vol Nederlandse top DJ’s

Muzieknieuws 01-10-2021 09:51

Nederlandse DJ’s domineren het internationale podium van de entertainmentindustrie. Wat is hun drive, en hoe was hun weg naar de wereldtop? In het Dutch DJs Magazine wordt de wereld van DJ’s en dance en getoond aan de hand van unieke foto’s die zijn gemaakt in hun werk of woonomgeving met korte interviews van zo’n dertig Nederlandse top DJ’s.

Met een combinatie van passie en vaak oer-Hollandse nuchterheid vertellen zo’n dertig grootheden hoe het voor hen begon met heel veel meters maken. Van Tiësto tot Angerfist. Van Ferry Corsten tot Secret Cinema. En van Irwan tot Noisecontrollers. DJ’s uit verschillende genres komen in het magazine aan bod, van house tot hardstyle en van techno tot urban/eclectic. Het magazine neemt je mee in de dancewereld en leert je de mens achter de DJ kennen.

Fotograaf, interviewer en filmmaker Anthony Donner portretteerde al eerder driehonderd meest invloedrijke Nederlandse DJ/Producers en dance-industrie professionals voor zijn boek Dutch DJs. Voor dit magazine deed hij dat nog eens dunnetjes over. Hij heeft de DJ’s geïnterviewd en gefotografeerd voor dit bewaarmagazine. Voor de festivalfoto’s heeft Anthony, fotograaf Rudger Geerling gevraagd om een bijdrage te leveren.

 

De volgende Nederlandse DJ/Producers staan in het Dutch DJs Magazine:

Tiësto, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Sander van Doorn, Sam Feldt, Showtek, Chocolate Puma, Chuckie, DJ Jean, Freddy Moreira, Irwan, Dyna, Johnny 500, Ferry Corsten, Dash Berlin, Richard Durand, D-Block & S-Te-Fan, Noisecontrollers, Ran-D, Frontliner, Egbert, Secret Cinema, Steve Rachmad, Ben Liebrand, Joost van Bellen, Eddy de Clercq, Angerfist, Paul Elstak en Partyraiser.

 

Een bijzonder cadeau

Het bijzondere van het Dutch DJs Magazine is dat je het kan personaliseren. Elk exemplaar wordt afzonderlijk gedrukt en is genummerd met een zelf te schrijven voorwoord en een naam op de cover. Ook is er een persoonlijke foto bij het voorwoord te plaatsen. Dat maakt het een uniek cadeau voor liefhebbers van elektronische dancemuziek. Prijs € 26,95 excl. verzendkosten

Meer informatie

zoeken
zoeken