DJ Workshop Day bij DJ School Amsterdam - za 18 februari

Twee workshops gegeven door professionals uit de industrie

Muzieknieuws 26-01-2023 11:00

Op zaterdag 18 februari 2023 kan je bij DJ School Amsterdam, gevestigd in Q-Factory Amsterdam, vanaf 12:00 uur workshops voor DJ’s bijwonen op de DJ Workshop Day. Check het programma hier!

Het programma van de DJ Workshop Day ziet er het volgende uit:

Deuren open / 12:00

Managing yourself: Get your dream gig / 12:30 - 14:00

Beginnen met een carrière als DJ vereist realistische doelen, het beheren van je bedrijf, het creëren van een uniek profiel, het opbouwen van een fanbase door middel van online en offline inspanningen en het netwerken met professionals uit de branche. Doe mee aan deze workshop om je DJ-carrière een boost te geven en je doelen te bereiken.

Gasten:

>>> Folker Zwart, Head of Events bij Het Sieraad, waar hij opkomende techno-talenten boekt naast iconen zoals Sven Väth en Kerri Chandler. Zwart was ook jaren lang techno-DJ en organisator van high-profile ADE-evenementen.

>>> Peter Schurman, DJ en manager van de DJ School Amsterdam boekingstak, begeleidt jonge talenten in de branche en boekt ze op podia in binnen- en buitenland.

>>> Loos Luna, allround DJ en ondernemer, startte haar eigen bedrijf en werd in korte tijd een zeer gewilde DJ.

Advanced DJ skills / 14:30 - 16:00

Workshop voor beginnende en gevorderde DJ's waar mixing technieken, effecten en slimme trucs op de decks worden getoond. DJ School Amsterdam bespreekt en demonstreert cross-genre mixen, 'slimme' platenkeuze, overbruggen van BPM-verschillen, loopmixen, effectmixen, markeren van intro's en effectief mixen in de juiste toonsoort. Leer essentiële pro-trucs om het meeste uit elke vloer te halen.

Netwerkborrel / 16:00

Maak kennis met professionals uit de branche en connect met boekers, gasten en collega-DJ's tijdens de netwerkborrel na de workshops. Zoek feedback over je ontwikkelingen terwijl je geniet van hapjes en drankjes. Til je carrière naar een hoger niveau en maak belangrijke connecties.

Je kunt een plek voor de DJ Workshop Day reserveren via deze link!

DJ School Amsterdam
Atlantisplein 1
Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken