Tot 1 april kan je je aanmelden voor AEMA Hybrid, de online opleiding van de Amsterdam Electronic Music Academy

Behaal de AEMA Associate Degree op het Conservatorium van Amsterdam - voor dj's en producers

Muzieknieuws 10-03-2023 14:24

Als toonaangevende opleiding op het gebied van digitale ontwikkelingen presenteert de Amsterdam Electronic Music Academy (AEMA) met trots AEMA Hybrid. Het studieprogramma van AEMA Hybrid is gelijk aan de reguliere AEMA-opleiding, maar richt zich specifiek op studenten die in hun eigen tempo willen studeren, op een plek naar keuze. Als je de opleiding met succes afrondt, ontvang je hetzelfde Associate Degree-diploma als bij de opleiding op locatie.

Meld je aan vóór 1 april 2023!

Als student van AEMA Hybrid kun je vanuit je eigen huis het studieprogramma volgen, samenwerken met docenten en studenten en deel uitmaken van de AEMA-community. Daarnaast bezoek je enkele malen per jaar de opleiding in Amsterdam voor projecten en examens.

AEMA Hybrid is toegesneden op dj's en producers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en muzikale ontwikkeling. De studenten worden geselecteerd op hun muzikale vaardigheden, een volwassen, zelfstandige werkhouding en een stevige basis in hun muziekcarrière.

Het programma bestaat uit online videolessen, een state-of-the-art leermanagementsysteem en persoonlijke feedback. Daarnaast bevat AEMA Hybrid enkele lesweken per jaar op locatie in Amsterdam, een van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van elektronische muziek. Je neemt dan deel aan projectweken, lessen en examens en krijgt rechtstreeks feedback. Sommige van deze onderdelen zijn verplicht, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het lesmateriaal en specifieke studieopdrachten kunt vervullen.  

zoeken
zoeken