aanmelden
Presentatie Final Cut Pro X en DaVinci Resolve
Updates voor professionals toegelicht
Muzieknieuws 10-01-2012 09:02
Op 24 februari organiseren Apple, College of MultiMedia, Blackmagic Design en Future Store een presentatie van updates van de videosoftware Final Cut Pro X versie 10.0.3 en Blackmagic Design’s DaVinci Resolve. Het evenement vindt plaats in het Mediapark, Hilversum.


Deze dag is speciaal georganiseerd voor professionals die werken met Final Cut Pro of andere videosystemen en hun kennis willen uitbreiden in deze nieuwe producten. Na elke Final Cut Pro X presentatie krijgen deelnemers een kijkje in de creatieve mogelijkheden van DaVinci Resolve’s kleurcorrectieoplossingen.De dag bestaat uit twee delen waarvoor deelnemers zich apart kunnen registreren. De ochtendsessie is voornamelijk gericht op workflow van zowel Final Cut Pro X als voor DaVinci Resolve. De middag sessie bestaat uit diepgaande productpresentaties over deze twee producten.

Final Cut Pro X en DaVinci Resolve
Op 21 juni 2011 heeft Apple Final Cut Pro X gelanceerd. Met als voornaamste feature de Magnetic Timeline, waarmee je vloeiender clips kan toevoegen en arrangeren. De 64-bit applicatie is eveneens uitgebreid met audio editing en color correction tools, waar voorheen de aparte applicaties Color en Soundtrack Pro gebruikt werden. Al met al een revolutionaire verandering in het gebruik van Final Cut Pro applicatie! Op dinsdag 31 januari 2012, heeft Apple de update voor Final Cut Pro X (10.0.3) beschikbaar gesteld in de App Store. Lees meer over deze update hier: https://www.apple.com/finalcutpro/software-update.html

DaVinci colorcorrecties zijn de standaard in postproductie sinds 1984. Duizenden kleur correctors wereldwijd gebruiken de oplossing van Black Magic en is de aanvulling voor elke Final Cut Pro X gebruiker. DaVinci Resolve voor Mac is de meest geavanceerde kleur correctie software.

Inschrijven
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessies en alle aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Voor één of beide van de sessies kun je reserveren via: https://www.cmm.nl/fcpx-resolve-event


 

Locatie
Dit evenement wordt georganiseerd bij Villa Heideheuvel op het Mediapark te Hilversum.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com