aanmelden
Ga de muzikale uitdaging aan met de DuvelVibes Challenge
Download, interpreteer en win!
Muzieknieuws 22-02-2012 15:11
Op 20 februari is op DuvelVibes.nl de DuvelVibes Challenge van start gegaan. Download (gratis) tracks van Eric Vloeimans, Gare du Nord (foto), Bruut! of Ruben Hein, doe ermee wat je wilt en upload jouw interpreatie naar de site van DuvelVibes. Goede inzendingen maken kans op uitbrengen van jouw interpretatie op Blue Note, een workshop volgen bij SAE en optreden op speciaal georganiseerde DuvelVibesLive events. Het eerste evenement vindt plaats op 5 maart in People's Place te Amsterdam.

Het online muziekplatform DuvelVibes richt zich met deze Challenge op jazz-, groove-, r&b-, soul- en dancetalent dat zelf composities schrijft/arrangeert of andermans liedjes op een originele wijze interpreteert en geïnspireerd wil worden. Doel is om muzikanten/vocalisten uit te dagen creatief te zijn, out of the box te denken en te steunen in hun ontwikkeling door het werk van bekende artiesten te interpreteren.

Inspirators als Bruut!, Gare Du Nord, Ruben Hein en Eric Vloeimans stellen hun muziek beschikbaar om deze op originele wijze geinterpreteerd te zien worden. Er zijn 4 categorieën waar de deelnemers zich kunnen inschrijven en hun werk vervolgens kunnen uploaden. Fans kunnen stemmen op de origineelste inzendingen.

Schrijf je hier in.

Bij de DuvelVibes Challenge staan muziek, inspiratie en creativiteit centraal. Laat horen wat voor skills jij in huis hebt! Schrijf je in, kies een van hun tracks, laat je inspireren en ga aan de slag!

Deel jouw cover, interpretatie of bewerking op DuvelVibes.nl en met je vrienden, verzamel zoveel mogelijk stemmen en wie weet wordt jouw track uitgebracht op het legendarische Blue Note Records en treed jij op bij de speciale DuvelVibes Live events!

Deze nummers tsaan nu klaar om geïnterpreteerd te worden:
Bruut! - Surf
Eric Vloeimans - Maceo
Gare du Nord - More Than Madly
Ruben Hein - Elephants

Download hier.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com