aanmelden
Audient en Sonnox Oxford Workshop bij SAE op 27 april
Maak kans op een gratis Audient Mico
Muzieknieuws 20-04-2012 16:00
In samenwerking met het SAE Institute te Rotterdam, organiseert Maarten's Sound & Vision op 27 april 2012 een tweetal workshops over het werken met Sonnox Oxford plug-ins en Audient mixers.

Tijdens de eerste workshop richt men zich op analog in-line recording & mixing op twee Audient mixers: de ASP8024 en de ASP4816. Speciaal voor dit event komt Luke Baldry van Audient uit Engeland langs om een live-opname te registreren via de analoge In-Line recording consoles van Audient. Hij demonstreert de voordelen van analoog In-Line opnemen aan de hand van een live-opname van Clint Marana van CrowdedBEATS op de aanwezige AP8024. Ook staat de nieuwe ASP4816 aangesloten op een multitrack HD recorder, zodat je zelf ook nog een mix kan maken.


De tweede workshop gaat over het werken met Sonnox plug-ins. Josep M. Solà van Sonnox Oxford zal je laten zien op welke manier je de plug-ins van Sonnox effectief kan gebruiken. Daarbij zal hij diverse plug-ins demonstreren zoals de Sonnox Denoiser waarmee je eenvoudig en snel audio-materiaal op kunt schonen of plug-ins als de Sonnox Fraunhofer Pro-Codec. Laatstgenoemde kan je laten zien welke frequenties worden weggelaten bij encoding, zodat je de ideale mix kan produceren met compensatie van de weggelaten frequenties.

Verder je kan ook profiteren van de speciale workshop aanbieding van Sonnox en maak je kans op een gratis Audient Mico, een dual microfoon voorversterker t.w.v. € 749,-.

Om mee te dingen naar de Sonnox aanbieding en de gratis Audient Mico, moet je je inschrijven voor de workshop, aanwezig zijn en je aanmelden op de MSV Facebook pagina, of de MSV website: www.msv.nl (klik op menu “nieuws”)

Vrijdag 27 april 2012 van 14:00-18.00 uur

SAE Institute, Kratonkade 5,  3024 ES Rotterdam

https://rotterdam.sae.edu/nl 


www.msv.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com