aanmelden
Makkie & KrankJoram is Most Wanted 2012
Duo wint zestiende editie Wanted in de Melkweg
Muzieknieuws 27-04-2012 15:46
Makkie & KrankJoram is uitgeroepen tot Most Wanted 2012. Op 20 april won het duo in de Melkweg de zestiende editie van Wanted, de Amsterdamse hiphopcompetitie.

Het niveau van de acht finalisten was hoog, maar Makkie & KrankJoram wist de jury te charmeren met een energieke show, "keiharde beats" en een "actuele sound" met dubstepbeats. "Aan deze act hoor je dat het 2012 is", aldus de jury. Verder merkte de juryleden op dat de act "staat als een huis of twee". Het duo heeft de meeste hitpotentie, is een allround talent en zal zeker niet misstaan op clubavonden en in diverse festival-line-ups.

Achter Makkie & KrankJoram schuilt het duo Regillio Siegfried Orlando Macnack (Makkie) en Joram Letlora (KrankJoram). Het duo weet dancehall, dubstep en hiphop neer te zetten als een feestje.   Makkie & KrankJoram ging gisteren naar huis met een prijzenpakket bestaande uit studiotijd, promo cd’s, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een professionele fotoshoot, coaching, diverse optredens en een strippenkaart voor de huur van een repetitieruimte.  

In The Final Showcase in de Melkweg, naast Makkie & KrankJoram waren RitchYoung, Insayno, OverGeers, Miss Jonne.Q, Rashanto, Nice Ty en MC STEF. Sincere, Most Wanted 2011, trad op als special act.

De voorrondes en finale werden gehost door mc Kimo en dj Clean Cut.   De jury van Wanted bestond dit jaar uit: Farid Benmbarek (Top Notch), Wiecher Troost (Appelsap), Angelo Bromet (W.O.T.S.), Flip van der Enden (Conservatorium van Amsterdam) en Robian (mc). Zij beoordeelden de acts op originaliteit & creativiteit, techniek, podiumpresentatie en toekomstverwachting. Makkie & KrankJoram scoorde het hoogst op deze criteria.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com