aanmelden
Ableton Live sessies in Utrecht en Groningen op 11 en 12 mei
Workshops & Masterclasses in poppodia EKKO en Simplon
Muzieknieuws 07-05-2012 10:23
Gebruik je Ableton Live. Kom dan naar de Ableton Live Workshops & Masterclasses die 365MAG ins samenwerking met Ableton organiseert in Utrecht en Groningen, respectievelijk 11 en 12 mei. Beide events richten zich op de nieuwste ontwikkelingen in muziek en media. Bij de events zijn zowel een lokale- als een internationale artiest aanwezig.

11 mei, Utrecht: Synthesis and Live Production + livedemo's Resolume
12 mei, Groningen: Sampling and Session View + Tips And Tricks On Mixing And Mastering + Synthesis and Live Production

EKKO, Utrecht, vrijdag 11 mei

Op 11 mei kun je terecht in de EKKO Utrecht voor de workshop Synthesis and Live Production. Ableton trainer Cenk Unis en Alex Thomson laten verschillende technieken zien en enkele van Ableton’s ‘verborgen’ features. Het duo zal live op het podium in drie kwartier een track in elkaar draaien. Hierbij zullen ze alleen maar synths van Operator gebruiken, en geen samples!


Dj/producer Patrice Bäumel zal een demonstratie geven hoe hij een audiovisueel optreden neerzet. Hij maakt hierbij gebruik van Ableton in combinatie met Resolume.

De derde workshop/masterclass wordt verzorgd door VJ collectief Trail & Error. Zij zullen een demonstratie geven waarin ze laten zien hoe je met Resolume jezelf kunt onderdompelen in een levendige 3D-wereld.

Simplon, Groningen, zaterdag 12 mei

Een dag later kun je terecht bij poppodium Simplon in Groningen.

Ableton Trainer Menno Keij zal in zijn workshop Sampling and Session View licht werpen op en Ableton’s Session view functie om hier muziek mee te creëren.

Tips And Tricks On Mixing And Mastering met dj/producer Camiel Daamen zal diverse technieken die professionals tegenwoordig gebruiken delen. Hij richt zich hierbij vooral op het mixen van drums en het gebruik maken van auxiliary sends om geluiden individueel te bewerken. Dit uiteraard met interessante resultaten.

Verder kun je in Simplon ook de workshop van Cenk Unis en Alex Thomson, Synthesis and Live Production, volgen.

11 mei: Ekko, Utrecht

Tijden: 19:00 tot 22:30

Prijs: € 12.50                  

https://www.ekko.nl

Klik hier voor tickets

             


12 mei: Simplon, Groningen

Tijden: 20:00 tot 23:00

Prijs: € 12.50                 
https://www.simplon.nl 
Klik hier voor tickets 
                                            

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com