aanmelden
Nieuwe audio-opleidingen SAE Institute Amsterdam en Rotterdam
Over de cursussen die in najaar 2012 starten
Muzieknieuws 21-06-2012 13:06
Zaterdag 23 juni was het Open Dag bij de vestigingen van SAE Institute in Amsterdam en Rotterdam. Je kon informatie inwinnen over de audio-opleidingen die in het najaar zullen starten. SAE kondigde aan voor het eerst de opleidingen 'Live Sound' en 'Audio voor Video Games' aan te bieden.

 
SAE Institute verzorgt al jaren audio-opleidingen. De bekendste zijn de Audio Engineering Opleiding (professionele diploma opleiding) en de Electronic Music Production cursus (doelgerichte certificaat cursus). Daarnaast is er ook de cursus Home Studio Production. Deze richt zich op de thuis/home studio gericht op muzikanten en bands die in hun eigen studio goede opnames willen maken. Binnenkort komt SAE ook met twee nieuwe trajecten: 'Live Sound' en 'Audio voor Video Games'. Volg de SAE-site voor nieuws daaromtrent.

Hieronder vind je informatie over de cursussen die van oudsher drukbezocht zijn.

Audio Engineering
De opleiding Audio Engineering richt zich op een beroepsmatig traject. Het is zelfs mogelijk om er nog één jaar Degree aan toe te voegen voor een officieel Bachelor of Arts Degree in Audio Production. Handig voor vervolgopleidingen of voor een officiële kwalificatie in het bedrijfsleven.

Electronic Music Production

De opleiding Electronic Music Production is meer gericht op de thuisproducers en/of dj's die de stap naar produceren willen maken. Een cursus van zes maanden die je de juiste handvatten geeft om met je computer en de verschillende softwarepakketten aan de slag te gaan. De focus ligt hier echt op work-flow. De filsofie achter deze cursus is dat je in principe met elk softwarepakket aan de slag moet kunnen.

Kijk op www.sae.edu voor meer informatie of naar de Facebookpagina’s van Amsterdam en/of Rotterdam.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com