aanmelden
Skrillex: boegbeeld van Amerikaanse electro
Audio en video bij het interview in Interface 160
Muzieknieuws 22-06-2012 12:06
Van excentrieke drop-out tot het boegbeeld van de
Amerikaanse dance; de opkomst van Skrillex is ronduit
verzengend. In de juli-augustus editie van Interface kun je het interview met deze hardwerkende producer lezen. Hier op Xtra hebben we audio- en videomateriaal verzameld zodat je deze beatmangler beter kunt leren kennen.

Sonny Moore (de 24-jarige producer achter artiestennaam Skrillex) leverde in twee jaar tijd maar liefst 4 ep's en tal van remixes af. Op zijn soundcloud kanaal heeft hij al zijn releases geparkeerd en plaatst hij regelmatig nieuwe remixes van eigen en andermans werk.

https://player.soundcloud.com/player.swf?url=https%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Fplaylists%2F906076">>  

Bekijk de mooiste live-momenten van Skrillex en zijn speeches tijdens de Grammy Awards. Moore werd genomineerd voor vijf Grammy's en ging er uiteindelijk met drie stuk vandoor: Best Dance Recording, Best Dance/Electronica Album en Best Remixed Recording, Non-Classical.  

Luister hier naar de playlist van Skrillex op Spotify. Met onder andere zijn EP's Scary Monsters and Nice Sprites,  Bangarang en talloze remixes.

Bekijk hieronder de officiële video's die Skrillex de afgelopen tijd uitbracht. We waarschuwen je, het overgrote deel is nogal verontrustend... 

 

 Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com