aanmelden
Beyond Beatmatching is leesvoer voor dj's
Zowel digitaal als analoog beschikbaar
Muzieknieuws 27-06-2012 11:41
Dit nieuwe boek is bedoeld voor dj’s die hun carrière een duw in de rug willen geven door diverse technieken beter te beheersen. Het boek is uitgeven als online versie, pdf, E-book en op traditioneel papier: voor ieder wat wils!

Yakov Vorobyev, maker van dj-software Mixed In Key, en dj/schrijver/event organisator Eric Coomes hebben de handen ineen geslagen om een boek te produceren dat diep in gaat op de diverse draai- en mixtechnieken.

Natuurlijk wordt er ruimte gegeven aan het gebruik van de Mixed In Key-software maar ook hoe je structuur in een set kunt brengen met de juiste keuze van tracks en hoe je een eigen mashup kunt maken. Je leert ook om te gaan met vinyl; alleen al door te kijken kun je al weten wat erop zit. Daarnaast leggen ze uit hoe je een laptop optimaal kunt inrichten, welke software je moet kiezen en hoe je een computercrash op het podium kan overleven. Verder behandelen Vorobyev en Coomes thema’s als teamwork, social media en het regelen van gigs.

Leuk aan het boek is het feit dat, naast de nodige technische uitleg, de meeste hoofdstukken ook interviews met professionele dj’s en managers bevatten.  

De pdf versie is online verkrijgbaar voor $ 9,99, het E-book ($13,79) en papier ($29,99) versies voor Kindle via Amazon, de online versie is helemaal gratis!

Beyond Beatmatching, 224 pagina’s
ISBN-13: 978-0-615-63986-4

Lees het boek op https://mixedinkey.com/book

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com