aanmelden
Vinylized 2012 finalisten bekend
Landelijke dance producerscompetitie presenteert Final Five
Muzieknieuws 04-07-2012 16:11
Knarsetand, Ganzevour, Daniel Zuur, Zoutman en Etcha. Dit zijn de vijf finalisten voor Vinylized 2012, gekozen door een zeventienkoppige jury uit honderd inzendingen. De tracks van deze ‘Final Five’ zijn gemasterd bij SAE Institute en te beluisteren op vinylized.net. Het publiek kan hier tot 1 augustus stemmen op zijn of haar favoriete track.

De uiteindelijke nummer één wordt bekend gemaakt in het radioprogramma Ministry of Beats op vrijdag 3 augustus. Op 13 juli zijn de finalisten al te gast tijdens het programma. De release van de winnende track is tijdens aankomend Amsterdam Dance Event.

De vijf finalisten hebben bij het SAE Instute een workshop over het produceren van dance gevolgd onder leiding van Roger Martinez en engineer Marco Antonio Spaventi. Verder heeft iedere finalist een dagdeel met engineer Bartosz Sztandar om de eigen track te masteren.

Bij SAE Institute hebben de vijf finalisten een workshop over het produceren van dance gevolgd onder leiding van Roger Martinez en engineer Marco Antonio Spaventi. Daarna hebben de Final Five ieder een dagdeel met engineer Bartosz Sztandar in de studio doorgebracht om hun tracks te masteren. 

De tracks van de vijf finalisten kun je beluisteren op vinylized.net 

De winnaar van Vinylized 2011 was Don Ruijgrok met zijn track 2000 Miles:

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com