aanmelden
1.5 update voor Camel Audio Alchemy
Keelklanken met Shlomo Beatbox sampleset
Muzieknieuws 12-10-2012 12:10
Alchemy, het audio/sample-editing programma van Camel Audio (zie Interface 153) is geüpdatet naar versie 1.5. Een nieuwe sampleset die je kunt gebruiken met Alchemy is de Shlomo Beatbox sampleset.

Behalve een editor is Alchemy ook een synthesizer met additieve, spectrale en granulaire synthese (allemaal met morphing- en crossfade-faciliteiten). Met de nieuwe browser kun je de 5GB aan klanken (inclusief presets) comfortabel doorzoeken volgens diverse criteria, want alle presets zijn getagged op Categorie, Genre, Articulatie en Timbre. Met de nieuwe iOS-app kun je Alchemy op afstand bedienen. Heb je hier nog geen genoeg aan? Je kunt nog meer klanken vinden in Alchemy Complete, een pakket met nog eens 14GB aan audiomateriaal en meer dan 4.000 presets.

 

Shlomo Beatbox

Ook nieuw van Camel Audio is de Shlomo Beatbox sampleset, gemaakt door de Britse beatboxer Shlomo. Met behulp van morphing, mixing, layering, glitching, warping en allerlei andere bewerkingen zijn 150 presets gemaakt, elk weer met acht variaties. Alle presets zijn natuurlijk getagged, zodat je ze makkelijk in Alchemy 1.5 kunt gebruiken.

https://www.camelaudio.com

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com