aanmelden
Play & Produce in Gent
Met Skiggy Rapz, Moonlight Matters, Goldfox e.v.a.
Muzieknieuws 07-10-2012 08:11
Poppunt, Belgisch aanspreekpunt voor muzikanten en dj’s, organiseerde in 2008 en 2010 het event Play & Produce. Beide keren was de Vooruit in Gent met 1.200 bezoekers uitverkocht. De derde editie vindt plaats op 10 november 2012.

Op zaterdag 10 november wordt de hele Vooruit ingenomen door een leger aan professionals dat hun geheimen aan de volgende generatie dj’s en producers zal prijsgeven. Daarbij wordt aan ieder genre en niveau gedacht: van een beginnerscursus mixing of uitleg over hoe je je muziek online distribueert tot een zeer technische workshop over het creëren van synth sounds.

Moonlight Matters bijvoorbeeld, die al remixte voor Adele, Charlotte Gainsbourg of Lana Del Rey, zal de kunst van een goeie remix uit de doeken doen. San Soda toont wat je uit software als Ableton kunt halen en The Oddword legt uit hoe zij tot een energieke set komen die de massa steevast aan het dansen krijgt. Ook Goldfox (Kristof Claes), Filip Vandueren (Milk Inc.), Bobby Ewing (Discobar Galaxy), Dysfunkshunal, Vindictiv & Optimus, Murdock, Ego Troopers en Spacid zullen enkele masterclasses en workshops voor hun rekening nemen. Dit jaar wordt er ook extra aandacht besteed aan urban music.

Daarnaast krijgen dj’s en producers met de Demofeedback de kans om hun werk voor te leggen aan een feedbackpanel met heel wat grootheden uit de scene.. Op de Playground kun je Pioneer, Ableton, Cubase, Propellerhead, Avid, Sennheiser, en Bose ontmoeten.

Interface presenteert Skiggy Rapz
Net als twee jaar geleden werkt Interface weer volop mee aan dit evenement. Namens Interface is Skiggy Rapz aanwezig voor een workshop ‘Sound in hiphopproducties’. Hij laat zijn licht schijnen over zijn productie-aanpak en legt uit hoe je toch je eigen sound kan behouden als je nummers van andere artiesten onder handen neemt. Zie het interview met Skiggy Rapz elders in deze editie.

Play & Produce ● zaterdag 10 november, 12.30-19.00 uur ● Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23 B9000, Gent  ● Tickets: € 11,- in voorverkoop; € 15,- aan de deur (korting voor studenten)

Meer info op www.interface.nl en www.playandproduce.be




Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com