aanmelden
ADE 2012 Playground
Productdemonstraties tijdens Amsterdam Dance Event
Muzieknieuws 19-11-2012 13:59
Tijdens het Amsterdam Dance Event 2012 vond dit jaar ook drie dagen lang ADE Playground plaats: een serie productdemonstraties op diverse locaties in Amsterdam.

In The View gaven Jeroen Groenendijk van Pioneer en de jonge leraren van de Pioneer DJ School demonstraties en masterclasses over producten als de CDJ-Nexus, Rekordbox 2 of RMX-1000.

Club Up was het domein van Native Instruments Maschine MK2. Wij zagen een indrukwekkende demonstratie door DJ Shiftee, die onder meer uitleg gaf hoe je goed met je vingers kunt drummen. Volgens Shiftee is het net als bij een piano; gewoon op het goede moment de juiste knop indrukken.

Bekijk hieronder een korte video impressie van ADE Playground:

In Café Cox kon je een langverwacht apparaat bewonderen: de Akai MPC Renaissance. In een meesterlijke demonstratie liet Ski Oakenfull live zien hoe je er een complete song mee kunt opbouwen.

In het Backstage Hotel had Hercules zijn nieuwe RMX2 dj-controller/mixer/interface opgesteld. Tim Hüfken (alias DJ Timm) liet zien hoe je met deze compacte maar krachtige mixmachine door je tracks kunt vliegen. Met twee RMX2’s -direct via usb aangesloten op een laptop- speelde hij met vier tracks tegelijk.

ADE Playground website

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com