aanmelden
Wanted 2013 zoekt hiphoptalent
Inschrijving tot vrijdag 1 februari 2013
Muzieknieuws 23-12-2012 12:03
Tape acts, hiphopbands en hiphopmuzikanten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Wanted, de Amsterdamse hiphopcompetitie.

Met ingang van deze editie voert GRAP een aantal veranderingen door. Zo is de inschrijving uitgebreid voor hiphopbands en –muzikanten en is het prijzenpakket uitgebreid met een clipshoot. Verder worden de deelnemers begeleid door de coaches Gaétan van de Sande (Kleine Viezerik, Zware JongenZ), Angelo Bromet (W.O.T.S.) en Steijn Koeijvoets (Dope D.O.D.). En er worden meerdere workshops voor de finalisten georganiseerd.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in februari en maart op verschillende podia in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vier wildcards, toegekend door de jury. De finale, Most Wanted - the Final Showcase, is op vrijdag 5 april in de Melkweg (Oude Zaal). Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut.

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een clipshoot, een fotoshoot, studiotijd bij SAE Institute inclusief engineer, promo cd's, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een 10-rittenkaart voor het huren van oefenruimte, een radio-interview, coaching, workshops met zakelijk advies en een workshop over het produceren van hiphopmuziek en diverse optredens.

Acts kunnen zich inschrijven voor Wanted tot vrijdag 1 februari 2013 via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com