aanmelden
Dubbelnummer Interface januari-februari nu in de winkel
Of te downloaden via AKO magworld; inclusief audio, video en meer - maar € 3,95
Muzieknieuws 09-01-2013 22:01
Vanaf nu ligt de nieuwe Interface overal in Nederland en Vlaanderen in de winkel. Met tests van de nieuwe Cubase, de nieuwe MPC en de Pioneer DDJ-SX. Check ook de superworkshops over realistisch drumgrooves programmeren en mixen met galm. Als je niet naar de winkel wilt: je kan ook los bestellen bij ons, of de digitale editie nu meteen downloaden; voor iPad, Android, pc en Mac - via AKO Magworld voor € 3,95.

Wat gaan we doen in 2013? Aan de slag met Cubase 7, grooven met de Akai MPC Renaissance groovebox of toch mixen en dj’en met de Pioneer DDJ-SX? Genoeg inspiratie te vinden in Interface 165!

Deze digitale dubbeleditie januari-februari staat weer boordevol met video's bij de artikelen, audio van de geteste producten, en weblinks. We praten in deze editie we met producersduo Adani & Wolf, we kijken naar de inspiratiebronnen van de Interface auteurs in 2012 en we gaan zelf realistische drumtracks programmeren.

Wil je de digitale editie downloaden? Klik dan hier.

Wil je dit dubbelnummer bij ons bestellen (we rekenen geen portokosten), klik dan hier.  

Interface jan-feb 2013 inhoud


TESTS 
Steinberg Cubase 7
TK Audio TK-Lizer
Akai MPC Renaissance
Yamaha MX49/MX61
Tone2 Saurus
Eve SC-307
Keith McMillen QuNEo
Sonic Charge Permut8
MeldaProduction MMultibandDistortion
FabFilter Pro-DS
Zynaptiq Unveil
Pioneer DDJ-SX
Apogee Quartet
Sony Creative Software Sound Forge Pro Mac
Drone FX & Neusonik iM/One
Audioxygen Gemini 2.0
Dada Life Sausage Fattener
Dave Hill Designs Titan
Numark 4Trak

INTERVIEW
Adani & Wolf: Met hun nieuwe album Electric Dandy hebben Adani & Wolf een echt topalbum afgeleverd. Niet alleen zijn de composities sterk en wordt er prima op gemusiceerd, ook de sound maakt indruk.

FEATURE
Triggertracks: Welke muziek stimuleerde de creativiteit en de nieuwsgierigheid van de Interface-medewerkers in 2012? Als je zo’n vraag stelt, krijg je een enorme variatie aan antwoorden.

WORKSHOPS
* Get Real: Ook als je geen drummer bent, kun je heel realistische drumtracks programmeren in je daw. Meer dan een goede set drumsounds en de juiste knowhow heb je daarvoor eigenlijk niet nodig.
* Opnametips deel 2: In je home- of projectstudio kun je tegenwoordig al met eenvoudige middelen een professioneel klinkende opname maken. Maar hoe pak je dat aan? In deze a¬flevering praktische Opnametips voor vocalen.
* In the Mix: alles over galm 

EN VERDER
Clipboard, analogica, vragen?, agenda en het Lexicon. De Giveaway is Native Instruments Maschine Micro MK2 t.w.v. € 294,- Op Interface Xtra natuurlijk weer veel gratis software waaronder: Ignite Amps Pteq-1a, TAL-Chorus-LX, Extent of the Jam Digits, Equinoxsounds Progressive Trance Loops and Samples, Wavesfactory Power Guitars Free en Private Hell gitaarakkoorden.

Klik hier om de volledige inhoud van de jan-feb-editie van Interface te bekijken.

En als je deze editie thuisgestuurd wilt krijgen, of meteen abonnee wilt worden, klik dan hier

Wil je de digitale editie downloaden. Klik dan hier

 
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com