aanmelden
Red bull Music Academy Session met Henrik Schwarz
Muzieknieuws 14-03-2013 14:44
Op 28 maart host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met een van de meest illustere namen in de hedendaags house- en technoscene: Henrik Schwarz. De prestigieuze rondreizende workshop voor dj’s en producers die in mei in New York zijn 15-jarig jubileum viert.

De Duitse house-veteraan knalde de scene binnen in 2002 met z'n eerste 12" 'Supravision EP' op Moodmusic. Deze werd dankzij de track 'Marvin' opgepikt door o.a. Gilles Peterson en de rest is geschiedenis: Schwarz heeft een van de best ontvangen compilaties in de 'DJ Kicks' serie van !K7 op z'n naam, hij vormt samen met die andere Duitse deep-house grootheden Âme & Dixon de live-formatie 'A Critical Mass' en hij heeft remixen gemaakt voor artiesten als DJ Hell, Coldcut, Omar ft. Stevie Wonder, Jazzanova, Jesse Rose en Detroit Experiment. Dat Schwarz niet de geijkte DJ / producer is, blijkt uit z'n live project met jazzpianist Bugge Wesseltoft of de door hemzelf ontwikkelde software plug-in 'Schwarzonator'.

Deze exclusieve workshop is (gratis) toegankelijk voor slechts 15 deelnemers. Meld je vóór donderdag 21 maart 18:00 aan via leon@redbullstudio.nl.

Datum : donderdag 28 maart 2013

Tijd: 19:00 - 21.00

Locatie: Red Bull Studio Amsterdam, Atlantisplein 1, Amsterdam

Voor meer informatie www.redbullmusicacademy.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com