aanmelden
Open Dagen bij Bax-shop op 25 en 26 mei
Bij het tienjarig bestaan van Bax-shop - met Moke, Cesar Zuiderwijk en Rafaella
Muzieknieuws 27-03-2013 12:03
De Open Dag bij Bax-shop in 2012 was met duizenden bezoekers een groot succes. Omdat Bax dit jaar alweer 10 jaar bestaat wordt het nu een extra grote tweedaagse, de Bax-shop.nl Open Dagen. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei - in Goes.

Het laatste weekend van mei zal het terrein bij de in oktober 2012 officieel geopende muziekwinkel transformeren in een evenemententerrein, waar een productenbeurs gehouden zal worden, workshops zullen worden georganiseerd, een tweedehandsmarkt voor particulieren opgezet zal worden en natuurlijk spectaculaire optredens plaats zullen vinden.

Optredens

Op het hoofdpodium geven onder andere Niels Geusebroek, Moke en Rafaella een optreden. Daarnaast staan ook drummer Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Tessa Boomkamp van de begeleidingsband van Marco Borsato op het programma. Het geheel zal gepresenteerd worden door 3FM-DJ Barend van Deelen.

Op de productenbeurs zullen alle vooraanstaande merken met hun specialisten aanwezig zijn, die als vraagbaak zullen dienen waar de meest uiteenlopende vragen aan gesteld kunnen worden. Een aantal leveranciers zal bovendien in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte inspirerende workshops geven.

Korting

Op de Open Dagen zal Bax ook scherpe aanbiedingen en kortingen te bieden hebben. Gedurende het hele weekend geldt een korting van 7,5% over het gehele assortiment. Daarnaast zullen er diverse acties zijn en is er de mogelijkheid Bax-shop.nl eens van grote hoogte te bekijken...

Zowel op zaterdag 25 als zondag 26 mei zijn de deuren van Bax-shop.nl om 10.00 uur geopend. Beide dagen zullen tot 16.00 uur duren.

Meer info www.bax-shop.nl 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com