aanmelden
Delic geeft les bij jou, op school of bij je thuis
Muzieknieuws 04-04-2013 10:38
Voor wie het even niet meer wist: Delic is een Nederlandse muziekproducer en mix-engineer. Als producer verwierf hij faam met de legendarische hiphopgroep Opgezwolle.

Delic wordt geroemd om zijn gelaagde producties en extreme aandacht voor detail. Dat kun jij nu ook leren, want Delic geeft binnenkort (13, 20, 27 april en 4 mei) een gerichte 4-daagse cursus in zijn studio in Zwolle.

De cursus wordt voor de helft ingevuld met vaste onderwerpen over productie en mixage. In de andere helft van de cursus zal er worden ingezoomd op meegebrachte muziek van de cursisten. Door de kleine groepjes is er alle ruimte voor vragen van de cursisten. Enkele van de vaste onderwerpen die worden behandeld in de cursus zijn: akoestiek, arrangement en productie, productie en mixage tips & trucs en ontwikkelen en onderhouden creativiteit. Delic werkt met Logic 9 maar voor het volgen van de cursus is het niet van belang met welke software jij werkt.

Ook kun je Delic naar je eigen studio laten komen om je persoonlijk een dag les te geven. Als je wilt dat hij bij jou op school komt, vul dan het contactformulier in op www.lesvandelic.nl, zodat hij contact kan opnemen met je school.

Naast productie doet Delic mixage voor andere artiesten. Hij mixte het met goud bekroonde debuutalbum Deze wereld is van jou van Gers Pardoel, het laatste album One van Pete Philly en muziek van Typhoon. Hij werkt momenteel naast mixageklussen en workshops aan zijn solo-album en zijn andere liefde, de schilderkunst.

www.lesvandelic.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com