aanmelden
Letterlijk & Figuurlijk is Most Wanted 2013
Muzieknieuws 06-04-2013 10:32
Vrijdagavond 5 april won de hiphopformatie Letterlijk & Figuurlijk uit Almere de zeventiende editie van de hiphopcompetitie Wanted.

Gehost door mc Kimo en dj Clean Cut kende de finale van Most Wanted 2013 in de Melkweg, Amsterdam, een spannende ontknoping. Het niveau van de acht finalisten was hoog en de jury verwachtte een lang, zwaar beraad. Uiteindelijk kwam de jury unaniem met de winnaar: Letterlijk & Figuurlijk is Most Wanted 2013. Naast de winnaar deed mee De Rus & Baard Beats, Starrlight, Samora, LOST, Dubbelo 7, Braz en Brandwerk. Makkie & KrankJoram, Most Wanteds 2012, trad op tijdens het juryberaad.

Letterlijk & Figuurlijk wist de jury te charmeren met "een echte show". De jury kreeg "kippenvel" en "snapte volledig dat ze een bus vol fans meebrachten naar de Melkweg". Dit wordt dé act van Lowlands 2015, aldus de jury. Achter Letteriljk & Figuurlijk schuilen rapper Psicho en producer NeverTheLess. Later dit jaar brengt het duo zijn debuutalbum uit.

De winnaar ging gisteren naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een clipshoot, studiotijd, promo-cd’s, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een professionele fotoshoot, coaching, diverse optredens en een strippenkaart voor de huur van een repetitieruimte.

GRAP organiseert naast Most Wanted ook andere competities, showcases en festivals zoals de Amsterdamse Popprijs, Spelen voor de GRAP, Mooie Noten en Vinylized. Daarnaast is GRAP muziekproducent van het Amsterdams Bevrijdingsfestival en programmeert GRAP het Urban Groove Podium tijdens Roots Open Air. Ook biedt GRAP advies en informatie aan bands en acts. Daarnaast is zij de intermediair voor organisaties en stadsdelen.

Voor meer informatie: Stichting GRAP, T: 020.420 8160

wanted@grap.net - www.grap.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com