aanmelden
De Grote Finale TWSTd DJ Contest @ Melkweg
Muzieknieuws 29-05-2013 15:03
Vrijdag 31 mei organiseert TWSTd voor het negende jaar op rij de Grote Finale van de TWSTd DJ Contest. Vier finalisten strijden in de The Max van de Melkweg om de titel ‘meest veelbelovende dj van de Benelux’.

Road to the Final

De finalisten, Bas Dobbelaer (Deephouse, Venhuizen), NTRSDNS (Tech-house, Hillegom), DuplicaT  (Minimal House, Gentbrugge BE) en Jhon Spark (Techno, Amsterdam), hebben een lang traject afgelegd voordat ze hun plaats op het eindpodium konden claimen. De wedstrijd is verspreid over vijf verschillende rondes op toplocaties in Amsterdam.

 Jury- en Publieksprijs

Tijdens de finale nemen de volgende prominenten uit de nationale dancescene plaats in de jury: Max Coppens (Specker, Carnivale), Michael van Lierop (Ille Bitch), Dennis Luts (TWSTd, voormalig Dance Valley), Wytze Dijk (TWSTd, Rust Roest Producties), JP (HQ, Rebellion, Dance Valley), Tjeerd Doornbos (IamTechno),  Alex Salvador (Tomorrow is Now, Kid!), Michiel Bierman (Junction), Kevin Arnemann (DJ, TWSTd Winnaar 2009), Quentin van Honk (TWSTd winnaar 2012).

 Jouw stemt telt!

De publieksprijs wordt bepaald aan de hand van stembiljetten die op de avond zelf uitgedeeld worden aan alle bezoekers. Bezoekers kunnen cijfers geven aan alle DJ’s en de finalist met het hoogste gemiddelde wint de publieksprijs. Zodoende zijn er dus twee uiteindelijke winnaars: een publieksprijswinnaar en een juryprijswinnaar.

Prijzen

De juryprijswinnaar zal 7 uur na het winnen van de TWSTd DJ Contest zijn opwachting maken op de mainstage van Free Your Mind festival in Arnhem en daarnaast ontvangt de juryprijswinnaar een cursus ‘electronic music production’ aan het SAE Institute.  Zowel de juryprijswinnaar als de publieksprijswinnaar winnen een aantal optredens op diverse evenementen in Nederland zoals Gaasper Pleasure Festival,  Into The Woods festival, KNUS festival, GEM Sessions, Junction, IamTechno, Compound, Kranck en Schmeck Pony!

Support acts

The Man With No Shadow [GZG, Meanwhile]

Quentin van Honk [ TWSTd winnaar 2012, Radiate Artists]

The Max, Melkweg (Amsterdam) Vrijdag 31 mei 2013 - 23.00 - 05.00

www.twstd.nl

Facebook

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com