aanmelden
TWSTd DJ Contest 2013: DuplicaT, de eerste Belgische winnaars ooit!
Muzieknieuws 09-06-2013 12:06
Op 31 mei was de Melkweg in Amsterdam het podium voor De Grote Finale TWSTd DJ Contest 2012 - 2013. Na een jaar van voorrondes waren het de vier beste kandidaten die streden om de titel TWSTd winnaar 2012 - 2013. Bas Dobbelaer uit Venhuizen, NTRSDNS uit Hillegom, Jhon Spark uit Amsterdam en het Belgische duo DuplicaT uit Gent.

De TWSTd DJ Contest is in 2005 opgericht om jong DJ talent een podium te bieden en te begeleiden naar een professionele carriere. De contest is een educatief proces waarin jonge DJ's leren hoe zij zichzelf kunnen verbeteren op verschillende punten. In de voorrondes is er altijd professionele jury uit de dance scene aanwezig om feedback te geven aan de deelnemers. Ook is de contest een goede plek om in contact te komen met gelijkgestemden en om te netwerken met organisatoren. De prijzen van de TWSTd DJ Contest zijn er op gericht om de winnaars (publieks- en juryprijs) een duw in de goede richting te geven met hun DJ carriere.

De jury bestond op deze avond uit 10 profesionals uit de scene. Na een lange, felle en heftige discussie was de jury uiteindelijk unaniem over de winnaar. Of eigenlijk: winnaars. Met hun rake minimal house set schreef DuplicaT (Sven Van Rijsseghem en Sven Vermeulen) TWSTd geschiedenis door als eerste Belgische deelnemers ooit de contest te winnen! De publieksprijs ging uiteindelijk volkomen verdiend naar Jhon Spark. Het publiek in de Melkweg vond hem met een gemiddelde van een 7,5 de beste DJ van de avond.  

De prijzen van de TWSTd DJ Contest zijn er op gericht om een kickstart te geven aan de carriere van de winnaars. De Belgische heren van DuplicaT wonnen de hoofdprijs: een cursus Electronic Music Production aan het SAE (www.sae.nl). En zowel DuplicaT als Jhon Spark winnen een aantal optredens op diverse evenementen om zo definitief hun naam te vestigen.

www.twstd.nl

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com