aanmelden
Olaf Stuut wint Vinylized 2013 met de track Siren
Muzieknieuws 22-08-2013 11:20
Na een lang beraad was de jury eruit: Olaf Stuut wint Vinylized 2013. De triomferende producer wist de meeste stemmen binnen te halen met zijn track Siren. Luister er hier naar!

Vinylized werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd door GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. De jury vond het een originele en interessante track, goed geproduceerd en heel geschikt voor vinyl. Siren nodigt volgens de jury uit ‘om te blijven luisteren’, is een ‘track met een verhaal’, maar ook ‘dansvloerproof: ‘al die laagjes grijpen onwaarachtig knap in elkaar’.


 

Olaf Stuut wint een ‘startpakket’ aan prijzen. Zijn track wordt gemixt en gemasterd bij SAE Institute en daarna met remixes uitgebracht op12 inchvinyl en via de bekende portals als Beatport en iTunes. Daarbovenop krijgt Stuut een jaar lang studio-uren met engineer bij de SAE, een tegoed voor digitale distributie van zijn (andere) tracks en een pakket met producersgear. Ook onderdeel van het prijzenpakket: diverse showcases waaronder tijdens Amsterdam Dance Event in Sugar Factory. De release van de12 inchis tijdens het Vinylized panel op ADE Next op zaterdag 19 oktober.

GRAP is de organisatie voor de Amsterdamse popmuziek. Jaarlijks organiseert GRAP events als competities, showcases en festivals zoals Vinylized, Mooie Noten, de Amsterdamse Popprijs, Spelen voor de GRAP en Wanted.

GRAP, www.grap.net - www.vinylized.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com