aanmelden
Peter Verspuy Muziekdagen 2013
Muzieknieuws 02-09-2013 14:45
Peter Verspuy Muziekinstrumenten organiseert zaterdag 5 en zondag 6 oktober de Muziekdagen 2013 in en rondom de winkel in Rotterdam.

Gedurende het weekend van zaterdag 5 (10:00u – 18:00u) en zondag 6 oktober (10:00 – 17:00u) zal er in en rondom de winkel een doorlopend programma zijn met optredens, workshops, demonstraties, muziekinstrumenten veiling en niet te vergeten een showroom bomvol aanbiedingen met muziekinstrumenten en accessoires met kortingen oplopend tot wel 60%.

Aan de Peter Verspuy Muziekdagen 2013 wordt o.a. meegewerkt door Roland, Yamaha, Korg, Meinl, Pearl, Shure, Line 6, Remo, Novation, Focusrite, Presonus, Native instruments, Nord en vele anderen.

Op verschillende kleine en grote podia zullen produktspecialisten demonstraties verzorgen van de nieuwste instrumenten. Speciaal voor dit evenement zal de Roland Band in hernieuwde samenstelling optreden.

Op beide dagen zullen tevens verschillende workshops worden georganiseerd. Productspecialisten van o.a. Roland, Remo, Protools, Ableton, Native Instruments, Shure, Rode dieper ingaan op de mogelijkheden van specifieke artikelen. U kunt ook met al uw vragen terecht bij de specialisten.

Er zal ook een muziekinstrumenten veiling plaatsvinden. O.l.v. een veilingmeester zullen honderden instrumenten en accessoires tegen opbod worden verkocht aan de hoogste bieder. Denk hierbij o.a. aan gitaren, keyboards, piano’s, luidsprekers, mixers van alle bekende merken.

Locatie: Peter Verspuy Muziekinstrumenten, Pascalweg 157-159, 3076 JN Rotterdam-Zuid.

www.peterverspuy.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com