Roland Band gig in Gigant Apeldoorn

Met Sander Tournier

Muzieknieuws 03-09-2013 09:10

Een showcase van een volledig nieuw samengestelde Roland Band in Apeldoorn, 7 oktober 2013, met Sander Tournier! Een gratis toegankelijk concert nota bene, en Roland belooft ook nog free drinks en free goodies! Alle noodzakelijke ingrediënten aanwezig dus!

Aanstaande maandag geeft de volledig nieuw samengestelde Roland Band een showcase in de Gigant in Apeldoorn. De nieuwe bezetting ziet er als volt uit: 

Sander Tournier, keys
Michael Schack, drums
Femke Krone, percussie
L’Dia On Bass, bas
Jo Cassiers, gitaar
Bart Ieven, MC en gitaar

Sander Tournier
Duizendpoot Sander Tournier is actief als pianist, toetsenist, producent, componist en arrangeur van verschillende nationale en internationale producties. Op het moment treed hij op met Sonny’s Inc., Jeroen van der Boom, René Froger, Xander de Buisonje en Berget Lewis.

 

L’dia On Bass
Ze is funky!  L’dia On Bass. L'dia postte een video op youtube en is ondertussen al meer dan een miljoen keer bekeken.  Momenteel  tourt ze met Veldhuis & Kemper.
https://youtu.be/yCUKaay0gSo


Jo Cassiers
Een van België’s grootste gitaristen, met onlangs een nummer 1 hit in de VS country charts vanwege zijn samenwerking met Nathan Osmond. In 2010 bracht hij zijn instrumentale solo-cd Cajeune Radio uit,  waarin een ruim palet van gitaarstijlen naar voren komt. 
Bekijk hem hier: https://youtu.be/5pgt3XEWUpw

 

Michael Schack
Hij is de belichaming van Roland’s elektronische drums. Niemand ter wereld bespeelt ze zo goed als hij. Solo is hij een fenomeen, met bands weet hij een ongelofelijke hoeveelheid energie af te stralen, zoals met het geweldige Netsky, met wie momenteel de wereld aftourt. Hij is ook als consultant nauw betrokken bij de ontwikkeling en bètatesting van Rolands nieuwste V-Drums en sampling/multipads. 

 


Femke Krone

Ze was net 23 jaar toen ze op tour ging als percussioniste in de band van René Froger. Stond ze daar ineens in een uitverkochte Rotterdamse Kuip. Daarna was ze voor tal van artiesten de ‘first call percussionist’. Onlangs werd ze door lezers van Slagwerkkrant gekozen tot beste percussionist van het jaar.
 

 

Bart Ieven
Dé productpert op gitaargebied van Roland. Presentator én gitarist van de Roland Band. 

Kijk hier voor de Roland Band eventinfo op Facebook

19:30  DOORS /// 20:30 START SHOW /// 23:00 END
GIGANT - NIEUWSTRAAT 377, APELDOORN

WWW.ROLANDCE.COM/CLUBTOUR

zoeken
zoeken