aanmelden
Bax Digital Playground III, zaterdag 30 november
Met onder meer Pioneer, Native en DJ Ruud
Muzieknieuws 26-11-2013 16:34
Op zaterdag 30 november presenteert Bax-shop.,nl voor de derde keer Bax Digital Playground, in hun winkel in Goes. Een dag speciaal voor dj's, producers en muzikanten die muziek maken met digitale middelen.

Hoe word ik producer? Hoe ga ik met dj-software om? Hoe werk ik perfect met een digitale dj-controller? Antwoord op deze én vele andere vragen krijg je tijdens Bax Digital Playground III.

Programma

11:30 uur | Producer basics

Marc van den Hurk van BamBam Opleidingen over ‘hoe word ik producer en wat heb ik hier voor nodig?’ Leer om het verschil te maken in deze inspirerende workshop!

12:30 uur | Pioneer XDJ-R1

Jeroen Groenendijk van Pioneer zal over de ins en outs van de Pioneer XDJ-R1 en met name over de integratie met Rekordbox.

14:00 uur | Native Instruments Maschine Studio 

De nieuwste Traktor controllers (Kontrol S4 MK2 + S2 MK2) zullen de revue passeren, met als klap op de vuurpijl een introductie van de nieuwe Maschine Studio controller. Niet te missen!

15:00 uur | FeestDJRuud

FeestDJRuud mag eigenlijk op geen enkele party missen, dus zeker bij Bax-shop.nl niet. Rond de klok van drie gaat Ruud even lekker los!

Inschrijven

Schrijf je hier gratis in, kom naar de Digital Playground III en maakt automatisch kans op een Pioneer XDJ-R1 draadloos DJ systeem + HDJ-500 hoofdtelefoon. Onder alle aanwezigen die zich ingeschreven hebben wordt deze prijs verloot!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com