NPNG wint hiphopcompetitie Most Wanted 2014

Muzieknieuws 31-03-2014 07:56

NPNG is uitgeroepen tot Most Wanted 2014. De formatie won zaterdag 29 maart in de Melkweg de achttiende editie van de hiphopcompetitie Wanted.

GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, organiseert Wanted dit jaar voor de achttiende keer. De finale kende een spannende ontknoping; het niveau van de acht finalisten was hoog en de jury vond dat de acts waren gegroeid sinds de voorrondes. Uitendelijk kwam NPNG overtuigend als winnaar naar voren. De jury was gecharmeerd van "de strakste rappers qua timing" die een "goede show" neerzetten. De formatie is "de meest commerciële act" en "de energie is goed". NPNG staat voor No Pain No Game. Het duo Oela en Mella weet hiphop neer te zetten als een feestje.

 

NPNG ging naar huis met een prijzenpakket bestaande uit een professionele clip- en fotoshoot, studiotijd bij SAE Institute inclusief engineer, een waardecheque voor muziekinstrumenten, een tegoed voor de distributie van muziek via portals als iTunes en Spotify, een 10-rittenkaart voor het huren van oefenruimte, coaching en een radio-interview.

 

 

Stichting GRAP 020 420 8160, E: wanted@grap.net

www.grap.net

 

zoeken
zoeken