Sena Grote Prijs Van Rotterdam 2014

Muzieknieuws 17-06-2014 17:04

De Sena Grote Prijs van Rotterdam (GPR) is de competitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Urban en Electronic acts. Geef je muzikale carrière een impuls en schrijf je in vóór 1 augustus 2014.

De Popunie organiseert de Sena Grote Prijs van Rotterdam, waarbij de beste acts in de categorieën Bands, Singer/Songwriter, Urban en Electronics verkozen worden. De doelstelling van het project is enerzijds de kwaliteit van de Rotterdamse amateurpopmuziek in de breedte in kaart te brengen door uit zoveel mogelijk deelnemers het beste van de stad boven water te krijgen.

 

Anderzijds willen Sena en Popunie muzikanten ondersteunen bij hun carrière middels optredens in een wedstrijdformule op aansprekende podia, waar ze normaliter niet zo snel geboekt worden. Tevens worden ze in aanraking gebracht met professionals (o.a. juryleden), krijgen ze de nodige media-aandacht (en dus bekendheid) en bezorgen we ze een aantrekkelijk educatief en promotioneel traject.

 

Het door Sena mogelijk gemaakte prijzenpakket ten behoeve van de GPR heeft een waarde van € 24.000,- en bestaat o.a. uit gages, optredens, masterclasses en een uitgebreid educatief na traject. Daarnaast verstreken het blad Gitarist (Bands, Singer/Songwriter) en het blad Interface (Urban en Electronics) nog gratis abonnementen aan de eerste en tweede prijzen plus aan de publiekprijs winaars.

 

 

Ga voor meer info over de Sena Grote Prijs van Rotterdam naar de site.

https://groteprijsrotterdam.popunie.nl

 

Popunie - www.popunie.nl

 

zoeken
zoeken